Utrecht (Utrecht) - Alweer een week dichter bij LEGOŽ World! Er komen zoveel leuke activiteiten op het evenement dat wij bijna niet meer kunnen wachten tot het zover is. Een dag vol plezier, bouwen en veel blije gezichten, dat willen we toch allemaal?

Star Wars Stormtroopbaan

Echte LEGO Star Wars fans opgelet. Dit jaar is er een enorm grote Star Wars tunnel, wel 4 meter hoog! Op de stormtroopbaan kun je de kloonoorlog uitvechten met je zelf gebouwde laserzwaard.

Ben je een ster in LEGO Star Wars bouwen? We dagen je uit om te zien hoe snel je dit kunt.

LEGO DUPLO circus

Ook voor de allerkleinsten is er weer van alles te beleven op LEGO World. Je kunt kijken naar een echt LEGO DUPLO circus en je laten schminken als een dier. En voor de meiden is er een echte prinsessenhoek met een mooi springkasteel.

Je energie kwijt bij Augie

Wil je tussen al het bouwen door je even lekker uitleven? Dat kan bij de attracties van Augie.

Bij Chima kun je in een grote doorzichtige bal kruipen en lopen over water of wat dacht je ervan om samen met andere kinderen het Spiderweb in te gaan.

Winkelen bij Intertoys

Wil je na het zien van al die mooie LEGO bouwwerken en bouwwedstrijden graag weer nieuwe LEGO sets voor thuis? Natuurlijk kan dat. Bij de Intertoys winkel op LEGO World kun je alle LEGO sets kopen die je je maar kunt wensen.

We hopen dat je na het lezen van al deze leuke nieuwtjes ook van de partij bent in de herfstvakantie.
Koop je
kaartje online alvast op legoworld.nl.