27 mei 2010

LEGOWORLD Kaartverkoop is begonnen.

Zwolle (Overijssel) - Van dinsdag 19 tot en met donderdag 28 oktober 2010 staat de combinatie van LEGO® speelgoed en kinderplezier centraal in de IJsselhallen in Zwolle tijdens het grootste LEGO spektakel ter wereld: LEGO WORLD 2010. Dit jaar is er reden voor een groot feest, want LEGO WORLD viert haar tiende verjaardag en daarom duurt dit LEGO evenement 10 dagen! Kom genieten van levensgrote LEGO bouwwerken in een sfeervol aangeklede omgeving. Een evenement vol activiteiten en bezienswaardigheden dat garant staat voor een dag vol LEGO plezier!

 

LEGO WORLD 2010
Ook dit jaar is er weer veel te zien en te beleven op LEGO WORLD! Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe LEGO serie Atlantis, waarbij je op dit evenement de spectaculaire onderwaterwereld gaat ontdekken! Ook de Harry Potter serie van LEGO zal aanwezig zijn! Wil je net zoals Harry Potter les krijgen in toverkunsten? Dat kan! Uiteraard kun je tijdens de LEGO bouwwedstrijden heel veel bouwen met de bekende LEGO stenen, maar natuurlijk ook met LEGO Technic, LEGO City en LEGO DUPLO. LEGO WORLD 2010 wordt een groot feest voor jong en oud met veel LEGO plezier, actie en entertainment!

 

Openingstijden
LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van dinsdag 19 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn nu alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.legoworld.nl. Let op, LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Lees ook:

LEGOWORLD Enquête winnaars (12-04-2010)

LEGOWORLD Flyer (28-03-2010)

Prijswinnaars LEGOWORLD reddingsbrigade (15-03-2010)