29 September 2011
Intocht van LEGO voor LEGO World

Lelystad (Flevoland) -Woensdag 5 oktober wordt een spannende dag. Op deze dag komt de eerste LEGO® vlucht aan in Nederland vanuit LEGO Denemarken voor het evenement LEGO WORLD in de Herfstvakantie in Zwolle.

Miljoenen LEGO stenen, kleine en grote LEGO modellen komen deze dag aan op het Nationaal Luchtvaart- en Themapark AVIODROME in Lelystad om uiteindelijk getransporteerd te worden naar het grootste LEGO evenement ter wereld. De prinses Amalia, een bijzondere DC-3 Dakota, landt omstreeks 14.00 uur bij het AVIODROME. Voor het landen maakt de Dakota nog een spectaculaire Fly-By.Onder begeleiding van 30 stoere GOLDWING motoren met zwaailichten, taxiet het vliegtuig naar het ontvangstterrein. De piloot begroet de kinderen door het raam met een LEGO WORLD vlag.

De deuren van het vliegtuig gaan open en de LEGO karakters stappen uit.
Stewardessen van AVIODROME komen met de eerste LEGO bouwwerken en LEGO dozen het vliegtuig uit. De eerste metershoge LEGO modellen worden uit het laadruim gehaald.
Ook de artiesten die tijdens LEGO WORLD optreden, zijn aanwezig tijdens dit unieke LEGO “welkomstfeest “. Zo zorgen Sjon & Sjeffrie, DJ Bee en Bart & Bertus voor een geweldige sfeer bij de intocht.

De enthousiaste ontvangst van de intocht wordt beloond. De LEGO karakters delen LEGO stenen uit in plaats van pepernoten.

De LEGO modellen en dozen worden in de gereedstaande vrachtwagen geladen en de vrachtwagen gaat vervolgens op weg naar de opbouw van LEGO WORLD in Zwolle

Daar zal in de herfstvakantie het grootste LEGO evenement van de wereld plaatsvinden.


Weet je wat leuk is? Ook jij kunt op deze dag aanwezig zijn. Alle kinderen, ouders en grootouders vanuit heel Nederland worden uitgenodigd om bij deze “LEGO intocht” aanwezig te zijn. Samen maken we er één groot feest van.

Op deze bijzondere dag krijg je maar liefst 25% korting op de entree voor het Luchtvaart- en themapark AVIODROME.Geniet van 10.000 vierkante meter luchtvaart historie. Voel je één dag piloot of stewardess in de wereld van de luchtvaart.

Kijk voor meer informatie of meld je aan op: http://aviodrome.LEGOWORLD.nl

Lees ook:

Record poging LEGO world (26-09-2011)

Doe mee aan de LEGO bouwwedstrijden LEGO World (22-09-2011)

LEGO Games op LEGO World (22-09-2011)

LEGO Star Wars op LEGO World (22-09-2011)

LEGO World folder online (18-09-2011)

Voordelig met de trein naar LEGO World (14-09-2011)

The Africa Challenge (14-09-2011)

Krijg € 2,50 korting op LEGO World kaarten (05-09-2011)

LEGO WORLD op Twitter! (13-08-2011)

Nieuwe website voor LEGOWORLD (06-06-2011)