Augustus 2007

Miniland.nl trekt steeds meer bezoekers.

Miniland - In april 2007 begon Miniland Online met een Nederlandse internetextensie. (www.miniland.nl) Sinds het invoeren van deze .nl domeinnaam is Miniland al veel bezocht. In april werden een kleine 6 duizend pagehits (aantal keren dat de pagina is geladen) geteld op Miniland Online. In mei, een topmaand, werden zelfs 11 duizend pagehits genoteerd. In juni waren het er 8.900 in juli maar liefst 27.118 pagehits en de verwachting voor augustus is 49.021 pagehits (stand 21 augustus = Ī 31.000).

Het gemiddelde aantal pagehits over de afgelopen vijf maanden is 16.364 pagehits. Dat komt dus neer op een kleine 350 pagehits per dag! Miniland is hierover zeer tevreden en zal zich natuurlijk blijven inzetten om deze aantallen te vergroten en te behouden. Zo zijn er allerlei ideeŽn om de site nog overzichtelijker en uitgebreider te maken. Een onderdeel van de site waarop we erg trots zijn is de geschiedenissectie. Dit is in ieder geval Nederlands grootste LEGO geschiedenissite, en misschien wel de meest uitgebreide site ter wereld!

Sinds augustus staat er een bezoekersteller op Miniland Home. Deze bezoekersteller registreerde al 199 bezoekers in de eerste 21 dagen van deze maand.

Als dat doorgaat eindigt augustus met 293 bezoekers. Dat is een gemiddelde van 9,5 bezoeker per dag. Een zeer mooi aantal. Uit de statistieken is gebleken dat de meeste bezoekers de site bekijken via Internet Explorer, en een klein deel van de bezoekers maakt gebruik van FireFox.