Augustus 2007 (Bron: Inside Gamer)

Lego MMO conceptbeelden op internet!

 

Miniland - De weblog Kotaku heeft een hand weten te leggen op de eerste concept-beelden van LEGO Universe: een Massive Multiplayer Online (MMO)-game die zich in het LEGO 'universum' afspeelt. Dit zijn dus puur concept beelden, en dus niet een rechtstreekse indicatie van hoe het spel er daadwerkelijk uit gaat zien, maar meer wat de ontwikkelaar - NetDevil - voor ogen heeft met het spel.

Een video met deze concept-beelden kun je hier bekijken. LEGO Universe verschijnt pas in het vierde kwartaal van 2008, voorlopig exclusief voor de PC zoals wel vaker het geval is bij MMO-spellen.

LEGO Universe combineert de interactiviteit van een online game met de creativiteit van LEGO. De game heeft uitgebreide community-features, de mogelijkheid om je LEGO-figuren aan te passen en te spelen met welk personage je maar wilt. Bovendien is dit een kindvriendelijke MMO. Voor meer informatie kun je de profielpagina van het spel bezoeken. Het spel is in ontwikkeling bij NetDevil, de makers van onder andere de gematigd positief ontvangen MMO Auto Assault.

Een kamer vol huizen, ruimteschepen en pirateneilanden: straks is al die ruimte niet meer nodig als je ook online met je LEGO kunt spelen. De game die bij dit beeld hoort is LEGO Universe. LEGO Universe is een Massive Multiplayer Online Game, waarin je zowel letterlijk als figuurlijk een complete community kunt opbouwen. Leg blokjes op elkaar om je eigen voertuigen etc. te bouwen en communiceer met LEGO-fans van over de hele wereld. Ook kun je met verschillende characters gebieden ontdekken en de personages uitbreiden doorgaans het spel.

 

Klik hier om de beelden te bekijken!