01 December  2007

LEGO Escape (mobile)

Miniland - EA brengt spel uit over LEGO voor je mobiele telefoon!

Help je LEGO werker uit de goot door binnen de tijd een stevige stenen toren te bouwen.

30 Januari 2008:

UPDATE: Speel nu LEGO Escape op je mobiel!

Help je LEGO-werker uit de goot door binnen de tijd een stevige stenen toren te bouwen.

SCHIPHOL-RIJK, 16 januari 2008 – – Electronic Arts kondigde vandaag aan dat het actie-puzzelspel LEGO® Escape voor mobiele telefoons vanaf 1 december 2007 kan worden gedownload via providers in heel Europa. LEGO-fans en iedereen die zo af en toe een puzzel maakt, zullen veel plezier beleven aan de actie die aan het spel is toegevoegd. Het wordt een race tegen de klok om de LEGO-werker te helpen ontsnappen uit de fabriek waar hij opgesloten zit.

Spelers moeten een toren bouwen van LEGO-stenen die uit de lucht komen vallen, wat helemaal past bij het merk LEGO. Het is een variant op andere spellen waarbij vallende stenen een rol spelen. Spelers gaan de strijd aan met vliegende robotten die stenen verplaatsen en elektrische ladingen afvuren en moeten ervoor zorgen dat hun constructie sterk genoeg is om niet in te storten. Zorg ervoor dat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het opnieuw opbouwen van de toren.

“Het levendige ontwerp, de uitdaging en de actie geven het spel een aantrekkingskracht die universeel is,” vertelt James Dillon, producent bij EA Mobile. “Spelers keren terug naar de basis van LEGO. Ze kunnen bouwen wat hun hart ze ingeeft.”

LEGO Escape wordt gespeeld in vier verschillende, kleurrijke werelden met elk hun eigen thema. Ook kan de speler voorwerpen verzamelen die extra kracht geven, zoals de springlaarzen, die de LEGO-werker kan gebruiken bij zijn zoektocht. Op www.eamobile.com is meer informatie te vinden.

Je kunt LEGO Escape nu kopen en downloaden via:

KPN: Stuur een SMS met de tekst EA GAMES naar 4004
T-Mobile: Stuur een SMS met de tekst "Game wanted" naar 888
Vodafone: Ga naar Vodafone Live -> Menu -> Games-> EA MOST WANTED
Orange: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004
Telfort: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004

Meer informatie over LEGO Escape vind je hier.

Hoe krijg je de games op jouw mobiel?

De games kun je downloaden via jouw mobiele telefoon. In alle mobiele telefoons zit een browser, waarmee je naar mobiel internet gaat (wat WAP heet). Je kunt alle games van EA Mobile vinden op de mobiele internetsite van EA Mobile. Tevens kun je de games vinden op de portals van mobiele providers zoals T-Zones en Vodafone Live. Hieronder vind je een beschrijving van hoe je games kunt downloaden op jouw mobiel.

Waar moet je op letten?

Let op het volgende voordat je gaat downloaden:
1) Zorg ervoor dat je SMS berichten kunt versturen en ontvangen op jouw mobiele telefoon;
2) Zorg ervoor dat je toegang hebt tot mobiel internet en de juiste instellingen op jouw telefoon hebt voor WAP en GPRS. Je kunt jouw mobiele provider vragen om deze settings ter beschikking te stellen indien het niet correct werkt.
3) Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed hebt indien je een prepaid aansluiting hebt.

Hoeveel kost het?

De kosten voor een mobile game kunnen variëren per provider en liggen rond de 5 euro per game. Afhankelijk van jouw abonnement betaal je ook de kosten voor het downloaden van de game. Neem contact op met jouw mobiele operator voor meer informatie hierover. Een game heeft een gemiddelde grootte van 500 kb, maar dit varieert per game.

Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: EA Mobile
Platform/Release-datum:
Mobile - Out now!

http://www.electronicarts.nl/games/11854/