27 november 2013
LEGO The Movie game boxart vrijgegeven
Billund (Denemarken) - De nieuwe geweldige box art van The LEGO® Movie Videogame is inmiddels vrijgegeven. De steengoede art toont de hilarische, onvoorbereide held Emmet en een groep onwaarschijnlijke verzetsstrijders waaronder de moedige Wyldstyle, de wijze Vitruvius en Batman.

Download het gloednieuwe boxart via de perssite van Media Tornado: http://pers.mediatornado.nl/warner-games/the-lego-movie-videogame.

In februari 2014 verschijnt The LEGO® Movie Videogame voor de Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation 4®, PlayStation®3, Wii UTM consoles, alsmede voor Nintendo 3DSTM, PlayStation® Vita handheld entertainment systemen en PC.

In The LEGO® Movie Videogame nemen spelers de humoristische en actievolle rol van Emmet aan. Emmet is een doodgewoon LEGO minifiguur die ten onrechte wordt aangezien voor "The Special", een personage die volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran. Spelers kunnen de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders' gebruiken om nieuwe buitengewone LEGO creaties te bouwen. Daarnaast kunnen spelers de rol van meer dan 90 speelbare, door de film geďnspireerde, karakters aannemen in 15 spannende levels. Dit wordt een authentieke LEGO ervaring zoals spelers nooit eerder beleefd hebben, met een compleet nieuwe LEGO animatiestijl die de beweging en het gevoel van de echte LEGO bouwsets evenaart. 

 

Lees ook:

Warner Bros kondigt LEGO Movie Game aan (31-07-2013)