27 Augustus 2008

LEGO geeft nieuwe producten prijs voor 2009.

Billund - LEGO heeft bekend gemaakt dat er in januari 2009 een nieuwe serie uit zal komen: Power Miners. Er zal een goede marketingcampagne aan de serie worden gekoppeld waaronder het hele jaar een PR campagne gericht op kinder pers, online marketing, LEGO Club campagne, in-store promotie en displays in de winkels. 

 

Power Miners bestaat uit een team van mijnwerkers die diep in de Aarde graven en tegenover een monster komen te staan die bestaat uit half kristal half aarde. De lijn bevat voertuigen die verzameld kunnen worden en minifiguren en monsters.

 

Verder zal Bionicle worden uitgebreid met Glatorian, met zes stammen die zijn gebaseerd op de verschillende elementen (vuur, water, ijs, aarde, jungle en steen). De nieuwe lijn bevat ook een actie spel welke sociaal spel uit lokt. De lijn zal in januari 2009 verschijnen. Ook bij deze lijn horen weer 6 mini bionicle figuren, die als impulsaankoop moeten dienen.

 

De Indiana Jones lijn word uitgebreid met twee nieuwe setjes, gebaseerd op de klassieke films - Vlucht met de 'vliegende vleugel' en Shanghai Achtervolging.

 

LEGO STAR WARS zal onder andere worden uitgebreid met een Republic Attack Shuttle, Darth Vaders TIE Fighter en Clone Walker oorlogspack.

 

Een nieuwe serie Racers bevat opvouwbare racebanen, welke zijn ingebouwd in de verpakking. Er zijn vier thema's binnen de Tiny Turbo's ge´ntroduceerd:  Formule 1, Stock Car, Rally en Woestijn race. Het nieuwe terugtrek motor Power Racers bevat onder andere: Ferrari Victory, Monster Jumper, Extreme Wheelie, Blue Sprinter en Race Rig.

 

LEGO City Power items zijn een bulldozer, bouwput, graafmachine, dumper, en LEGO City Farm (Boerderij) bevat een tractor, 4WD auto met paardentrailer, Combine en een grote boerderij set.

Lees ook:

Nieuwe sets 2009 bekend: (21-08-2008)