21 Februari 2011
LEGO en Nickelodeon Ninjago wedstrijd

Brasschaat (België) - LEGO en Nickelodeon hebben een nieuwe wedstrijd gelanceerd: Ninjago Trainingskamp.

Kan jij bewijzen dat je de vaardigheden in huis hebt om een echte Ninja te worden? Doe dan mee en maak kans op een ticket voor het LEGO® Ninjago Trainingskamp op 7 mei en wie weet vinden we jou zo goed, dat we je uitroepen tot de enige echte vijfde Ninja! 

Op 7 mei organiseert LEGO Nederland B.V. het LEGO Ninjago Trainingskamp in Rotterdam. Tijdens dit trainingskamp kom je veel te weten over de wereld van de Ninja’s, krijg je de gehele Ninjago Film te zien en het belangrijkste: we leren je hoe jij de enige echte 5de ninja kunt worden! In het trainingskamp leren we je enkele belangrijke Ninja vaardigheden zoals bepaalde gevechtstechnieken en de kunst van het vermommen... We sluiten af met een Ninjago competitie, waarin jij kunt bewijzen dat jij dé enige echte 5de Ninja bent. Superspannend dus! Doe dus snel mee en wie weet win jij wel een ticket voor dit exclusieve Trainingskamp (én maak je ook nog eens kans uitgeroepen te worden tot de 5de Ninja...). Waar wacht je nog op?!

Wij probeerden de stappen te doorlopen, maar kregen bij stap 1 al meteen een vastloper. Hopelijk is dit probleem snel opgelost!

 

Lees ook:

Nieuwe sets augustus 2011: Ninjago (2e lichting) (28-12-2010)

2011 sets: Ninjago (16-11-2010)

Ninjago op de foto (08-10-2010)

Nieuwe Ninjago sets 2011 bekend (20-09-2010)