Billund (Denemarken) - De Star Wars™ geschiedenis gaat al heel wat jaren terug, maar is nog steeds ongekend populair bij jong en oud. De meeste vaders kennen de Star Wars saga en, zeg nu zelf, wat is er nou leuker dan samen met je kids te spelen en op deze manier de bekende Star Wars verhalen met hen te beleven? Met de nieuwe LEGO Star Wars Planets biedt LEGO een perfect concept om de Star Wars geschiedenis uit te leggen en samen te beleven.
Daarnaast kan met het strategische LEGO Games bordspel De Slag om Hoth™ de bekende strijd uit een van de Star Wars films met de hele familie nagespeeld worden in de huiskamer.

LEGO Star Wars Planets - Nieuw verzamelconcept

De Star Wars verhalen spelen zich niet alleen af in de ruimte, maar ook op de verschillende planeten die zich in het verre sterrenstelsel bevinden. Planeten zoals Naboo™, Tatooine™ en de Death Star™ spelen een grote rol in de klassieke Star Wars films. De LEGO Star Wars Planets brengen de verhalen die zich op verschillende planeten afspelen tot leven. De nieuwe serie omvat zes sets met elk een bekende Star Wars planeet, een typisch Star Wars ruimteschip, een minifiguur en een voetstukje. De planeten kunnen opgehangen worden om een eigen Star Wars sterrenstelsel te creëren. Voor de echte verzamelaars is het ook mogelijk om de verzameling in een kast te zetten. Dankzij het handige voetstukje met naamplaatje kan je de sets ook neerzetten.

Wist je dat…

- De minifiguren van Star Wars als echte verzamelobjecten worden gezien?

- Je de strijd om de planeten ook kan spelen via de coole nieuw app: Battle Orders?

LEGO Star Wars ‘De slag om Hoth’ – Het nieuwe LEGO Games bordspel

Star Wars De Slag om Hoth™ is het nieuwste spannende en strategische bordspel van LEGO Games. Het spel is gebaseerd op de wereldberoemde scène uit de originele film Star Wars- Episode V: The Empire Strikes Back uit 1980. Het bordspel laat je de bekende strijd tussen het Keizerrijk onder leiding van Darth Vader en de Rebellen onder leiding van Luke Skywalker op de ijsplaneet Hoth thuis met familie of vriendennaspelen.

‘Met dit bordspel breidt de LEGO Groep zijn Star Wars thema verder uit. We hopen dat het spel niet alleen kinderen maar ook hele gezinnen zal aantrekken. We weten uit ervaring dat Star Wars een iconische verhaallijn is, die bekend en geliefd is onder fans van alle leeftijden. Hierdoor is het een ideale speelervaring voor het hele gezin,' aldus Andreas Kjær Thomsen, Senior Brand Manager LEGO Games.

Het nieuwe Star Wars™ spel van LEGO Games is makkelijk te leren en het toegevoegde gelukselement in de vorm van een dobbelsteen maakt het nog spannender en leuker, want met alleen strategisch spelen red je het niet altijd.

Overzicht producten

9674 Naboo Starfighter™ & Naboo™ € 11,99

9675 Sebulba’s Podracer™ & Tatooine™ € 11,99

9676 TIE Interceptor™ & Death Star™ € 11,99

9677 X-wing Starfighter™ & Yavin 4™ € 11,99

9678 Twin-pod Cloud Car™ & Bespin™ € 11,99

9679 AT-ST™ & Endor™ € 11,99

3688 LEGO Games - De slag om Hoth™ € 34,99

Op de speciale LEGO Star Wars website www.starwars.lego.nl kan je alles ontdekken over de wereld van LEGO Star Wars.

~May the force be with you~