09 Februari 2009

Vriending Ron Wood vergelijkt relatie met LEGO

Londen (Groot-BritanniŽ) -De piepjonge vriendin van Ron Wood vergelijkt haar relatie met de Rolling Stones-gitarist met kinderspeelgoed Lego. "Er ontstaat een bepaalde warmte als we samen zijn", vertelt Ekaterina Ivanova in het Britse tijdschrift Grazia. "We zijn als Lego: we klikken samen. Hij maakt me gelukkig."

Afgelopen zomer berichtten verschillende Britse media dat de 61-jarige Wood zijn hart had verloren aan de 20-jarige Russische cocktailserveerster, ofschoon hij al 23 jaar is getrouwd met oud-model Jo. Ivanova voelt zich niet schuldig over het stukgelopen huwelijk. "Ik wilde gewoon plezier hebben", zegt ze. "Hij had een relatie, maar ik heb daar niet over nagedacht."

Ivanova, die inmiddels samenwoont met de bejaarde rocker in Londen, denkt nog niet aan gezinsuitbreiding. "Het zou leuk zijn, maar zeker niet binnen tien jaar", zegt ze. "Ik ben nog zo jong, dus ik wil nu nog geen kinderen. Wood, die een 25-jarige zoon en een 30-jarige dochter heeft met Jo, is volgens zijn jonge vriendin 'een fantastische vader'. "Ik weet niet zeker of hij meer kinderen wil."

Over het leeftijdsverschil tussen haar en haar geliefde maakt Ivanova zich geen zorgen. "Ik denk nooit aan de consequenties van wat ik doe", beweert ze. "Het leven is veel te kort."