05 Januari 2010

Activiteit Rotterdam Experience met LEGO in AD

Rotterdam (Nederland) -  Van 19 december 2009 tot 03 januari 2010 was er in Port Experience, Rotterdam een tentoonstelling met LEGO.

 

Rotterdam krijgt er in deze donkere dagen een bouwput bij. En met 580.000 blokken. Lego-blokjes welteverstaan. In de Port Experience wordt een complete stad van Lego gebouwd. De opleveringsdatum is 18 december 2009. Heel de kerstvakantie lang kunnen fans van het bekende Deense legetj op stedentrip naar Legostad aan de Maas. In deze stad is het 24/7 druk met verkeer, politie en brandweer. Het is een echte metropool met wolkenkrabbers, een vliegveld en natuurlijk een haven. Legoland was nog nooit z dichtbij. Een leuke Kerstvakantie-uittip voor de vriendelijke prijs van nul euro.

Legoland aan de Maas in de kerstvakantie
Heel de kerstvakantie lang kunnen fans van het bekende Deense legetj op stedentrip naar Legostad aan de Maas. In onze de aankomsthal, de Port Terminal, wordt in de kerstvakantie een stad van Lego met een oppervlakte van 40m tentoongesteld. De fundering van deze stad ligt op de grootste luchtfoto van Europa. Een project van formaat met het voorzieningsniveau van een metropool: een eigen vliegveld, haven, winkelcentrum, ziekenhuis en natuurlijk een haven. In deze stad is het 24/7 druk met verkeer, politie en brandweer. haven. Legoland was nog nooit z dichtbij. Een leuke Kerstvakantie-uittip, en helemaal gratis. Combineer je uitje met een bezoek aan de Experience voor maar 1,00 voor kinderen tot 14 jaar onder begeleiding van 1 betalende volwassene.

Kom kijken naar deze unieke tentoonstelling en raadt hoeveel Legostenen er zijn gebruikt voor de bouw van de Lego City. Als jij het dichts bij het werkelijke aantal raadt, win je vrijkaarten voor de Experience!

 

 

AD

Lees ook: