09 november 2014
LEGO Speed Champions, nieuwe LEGO auto lijn verkrijgbaar vanaf de lente.
Billund (Denemarken) - Begin maart 2015 kunnen bouwers van alle leeftijden, met benzine in hun aderen, de snelste auto's ter wereld bouwen met bouwsteentjes. De LEGO Group heeft een samenwerking aangekondigd met drie auto bedrijven, Ferrari, McLaren en Porche, die resulteert in een nieuwe hoge snelheids lijn waarmee je de snelste auto's ter wereld kunt bouwen met LEGO steentjes: de LEGO Speed Champions. Een adrenaline kick en de kick van snelheid zijn inbegrepen.

Zeven verschillende LEGO sets zijn vanaf de lente van 2015 verkrijgbaar. De sets garanderen een hoop raceplezier en rokende banden in de kinderkamers. Een grote rode Ferrari truck komt langs samen met de Ferrari F14 T Racewagen. Een McLaren Mercedes pitstop set met daarin een McLaren Mercedes MP4-29 en een basis met lichten. Ook twee Proche wagens horen bij het assortiment: de 911 RSR en de 911 GT3 R Hybrid. Er zijn ook vier sets met losse auto's. Of het nu de race wagens zijn of normale wagens, ze zullen het hart van vele vijfjarigen tot elf jarigen veroveren en misschien zijn er zelfs wel volwassenen die fan worden van deze productlijn!

Naast de bekende LEGO bouwplezier bengt de LEGO Speed Champions lijn nog iets anders: vele prachtige details: minifiguren met racewage overalls, er is een winnaars beker, vlaggen en gedetailleerde gereedschappen. Of je nu een bouwer bent of een verzamelaar van autos', deze sets brengen je de topmodellen van Ferrari, McLaren en Porche. Er is eigenlijk nog maar een vraag die er nu nog toe doet: Wie wordt de Speed Champion in 2015?

Lees ook:

LEGO Speed Champions sets van 2015 op de foto! (07-10-2014)