08  juli 2015
Nieuwste LEGO Star Wars sets van 2015 zijn uit!

Billund (Denemarken) - De nieuwe LEGO Star Wars sets zijn uit. Hieronder zie je de sets van LEGO Star Wars op een rijtje. De sets zijn uitgekomen in september.

75096 Sith Infiltrator


75099 Ray's Speeder.

Zweef het strijdperk binnen op Rey's Speeder! Je vindt alle benodigdheden voor het verkennen van een woestijnplaneet aan boord van d eze coole landspeeder met dubbel boordgeschut, beweegbaar vrachtluik, zijtas, blaster, cirkelzaag en een elektro-verrekijker. Er is ook een afkoppelbare slee aan boord met plaats voor een minifiguur, voor snelle ontsnappingen over duinhellingen! Speel zelf fantastische scènes na uit Star Wars: The Force Awakens. Inclusief 2 minifiguren: Rey en Unkar’s Thug met een breekijzer.


75100 First Order Snowspeeder.

De zwaar bewapende First Order Snowspeeder schiet te hulp! Dit snel inzetbare gevechtsvoertuig met driekoppige bemanning heeft een laadruim aan de voorzijde, een vaste noppenschieter bij de cockpit, twee stuks snelvuur-boordgeschut in de motorgondels en doorzichtige, verborgen wielen voor een superrealistisch ‘zweef’-effect. Speel zelf fantastische scènes na uit Star Wars: The Force Awakens. Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: 2 First Order Snowtroopers en een First Order Snowtrooper-officier.


75101 First Order Special Forces TIE Fighter.

Onderschep tegenstanders met de indrukwekkende First Order Special Forces TIE fighter. Met zijn karakteristieke vorm is deze starfighter een symbool van de militaire macht van de First Order. Het schip heeft een cockpit die boven en onder kan worden geopend met plaats voor 2 minifiguren, 2 stuks geschut met veermechanisme en een draaibare antenne voor het opsporen van vijandige schepen. Bouw met dit fantastische model de spannende avonturen na uit Star Wars: The Force Awakens. Inclusief 4 minifiguren met diverse wapens en accessoires: 2 First Order TIE Fighter piloten, First Order-officier en een First Order bemanning.


75102 Poe's X-Wing Fighter.

Strijd tegen de leger van de First Order met Poe's X-Wing Fighter. Deze speciale starfighter zit boordevol functies zoals viervoudig boordgeschut met veermechanisme, 2 noppenschieters, intrekbaar landingsgestel, uitvouwbare vleugels, cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en een ruimte achterin voor de BB-8 Astromech Droid. Er is ook een laadvoertuig met wapenrek, extra raketten en munitie en een zitplaats voor een minifiguur. Zet de piloot in de cockpit en maak alles gereed om je favoriete scènes na te spelen uit Star Wars: The Force Awakens! Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Poe Dameron, Resistance ground crew en een Resistance X-Wing piloot, plus een BB-8 Astromech Droid.


75103 First Order Transporter.

Kantel de laadklep omlaag, breng de troopers aan boord en vlieg ze naar het strijdperk! Deze zwaar gepantserde First Order Transporter heeft allerlei coole functies zoals dubbel boordgeschut met veermechanisme, een dubbele noppenschieter op het dak, een opening met ruimte voor een minifiguur, pilootcabine met beweegbaar luik, ruimte voor 4 minifiguren in het laadruim, grote motorgondels achter en doorzichtige, verborgen wielen voor een supercool ‘zweef’-effect. De bovenkant kan van het schip worden afgehaald. Speel onvergetelijke ruimteslag-scènes na uit Star Wars: The Force Awakens! Inclusief 7 minifiguren met diverse wapens en accessoires: 2 Resistance soldaten, 2 First Order Flametroopers, 2 First Order Stormtroopers en Captain Phasma.


75104 Kylo Ren's Command Shuttle

Zoek het heetst van de strijd op met Kylo Ren’s personal Command Shuttle! Dit fantastische, extreem gedetailleerde ruimteschip heeft allerlei extra's zoals een voorkant die open kan, laadruimen onder en achter, geschut met veermechanisme op de vleugels en afneembare wapenrekken. Zet het schip in verschillende vliegstanden met de fantastische, uitvouwbare vleugels! Ga op jacht naar je vijanden en speel al je favoriete scènes na uit Star Wars: The Force Awakens! Inclusief 6 minifiguren met diversewapens en accessoires: Kylo Ren, General Hux, First Order officier, 2 First Order bemanningsleden en een First Order Stormtrooper-officier.


75105 Millennium Falcon

Een van de bekendste ruimteschepen uit het Star Wars verhaal keert terug, beter en gevaarlijker dan ooit! Bekend van beroemde scènes uit Star Wars: The Force Awakens. Deze nieuwste LEGO® versie van de Millennium Falcon zit boordevol nieuwe en verbeterde functies en extra's zoals: een nog gestroomlijnder ontwerp, afneembare cockpit met plaats voor 2 minifiguren, draaibare laserkoepels onder en boven met luik en plaats voor een minifiguur, dubbel boordgeschut met veermechanisme, sensor-schotel, laadklep en toegangsluik. Maak de romp open om nog meer nieuwe details te zien, zoals het grote laadruim met zitplaatsen en een holochess-bord, een meer gedetailleerde hyperdrive, geheime vakken, extra dozen en kabels en bergruimte voor de boordgeschut-munitie. Een LEGO Millennium Falcon-model is natuurlijk niet compleet zonder Han Solo, Chewbacca en andere bekende figuren uit Star Wars: The Force Awakens. Activeer de hyperdrive en zet koers naar nog meer LEGO Star Wars speelplezier! Inclusief 6 minifiguren met diverse wapens: Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech en een Kanjiklub bendelid, plus een BB-8 Astromech Droid.


Lees ook:

Buildable LEGO Star Wars sets op de foto! (01-05-2015)

LEGO Star Wars sets van na de zomer bekend (29-04-2015)

LEGO Star Wars Tie Fighter 75095 (23-02-2015)

LEGO komt met buildable Star Wars figuren in september (23-02-2015)

Nieuwe LEGO Star Wars sets op de foto New York Toyfair (23-02-2015)

LEGO Star Wars geruchten tweede helft 2015 (30-12-2014)

LEGO Star Wars sets van 2015 op de foto! (07-10-2014)

LEGO Star Wars sets van 2015 geruchten (07-09-2014)