April 2005

Nieuw spel van LEGO: Star Wars

 

Dit Star Wars spel van Eidos Interactive plaatst de speler als LEGO-mannetje in het Star Wars-universum. Het spel ligt vanaf afgelopen vrijdag (22 april) in de winkels en is verkrijgbaar voor de Xbox, PlayStation 2, PC en Gameboy Advance. Deze week zullen we behalve een achtergrondverhaal natuurlijk ook een recensie publiceren.

Over LEGO Star Wars
LEGO Star Wars is een avonturenspel waarin de speler de meest memorabele scènes uit The Phantom Menace, Attack of the Clones, en het aankomende Episode III: Revenge of the Sith zal naspelen. Dit alles in de stijl van LEGO, het leukste en meest bekende speelgoed ter wereld. Het hele universum van Star Wars is omgeturnd in een echte, typische 3D LEGO-sfeer.

De speler zal de rol aannemen van verschillende helden uit het Star Wars universum zoals Obi-Wan Kenobi, Yoda, Anakin Skywalker en R2-D2. Hij zal het op moeten nemen tegen bekende Star Wars slechteriken zoals Darth Maul, Jango Fett en Count Dooku in de vorm van boss battles. Ook staan er verschillende voertuigen tot de beschikking waaronder Naboo Fighters, Pod Racers en Speeder Bikes.

LEGO Star Wars: The Video Game wordt uitgegeven door Eidos Interactive en ligt vanaf 22 april 2005 in de winkels en is verkrijgbaar voor PlayStation 2, Xbox, PC en Gameboy Advance.