05 mei 2014
De nieuwe LEGO Super Heroes sets zijn uit!
Billund (Denemarken) - De nieuwste aanvulling op de bestaand serie LEGO Super Heroes zijn vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkels. Hieronder zie je de nieuwe sets op een rijtje!

76010 Batman The Pinguin beslissend duel

The Penguin heeft een waardevolle diamant gestolen die nu wordt bewaakt door twee van zijn robotpinguïns. Help Scuba Batman™ om met zijn snelle onderzeeër de diamant te redden voor The Penguin kan aanvallen met zijn gestoorde eendenboot. Beide coole voertuigen zijn bewapend met 2 raketten, dus je hebt genoeg vuurkracht om je uit elke moeilijke situatie te schieten! Inclusief minifiguurtjes van Scuba Batman en The Penguin met wapens en allerlei accessoires.

76011 Batman Man-Bat Aanval

Terwijl Nightwing Gotham City in het oog houdt vanuit zijn glider, ziet hij hoe Man-Bat dynamiet plaatst! MaakBatman™ vast in de ultrasnelle Batcopter, ontsteek de krachtige motor en vlieg zijn vriend te hulp om de aanval van Man-Bat op de stad af te slaan. Als Nightwing in de problemen raakt, laat dan de lier van de Batcopter zakken en haak de glider vast om hem in veiligheid te brengen. Inclusief Batman™, Nightwing en Man-Bat minifiguren met diverse wapens.

76012 Batman The Riddler Achtervolging

De Riddler heeft de bank van Gotham City beroofd en gaat ervandoor in zijn ultrasnelle Dragster.
Achtervolg hem met Batman™ in zijn strakke nieuwe Batmobiel, maar kijk uit voor de bommen die de Dragster laat vallen. Als The Riddler kan ontsnappen, roep dan de hulp in van de The Flash, de snelste man ter wereld! Zal hij op tijd komen om de situatie te redden? Alleen jij kan beslissen!
Inclusief 3 minifiguren met allerlei wapens en een accessoire: nooit eerder geziene Batman™ (met nieuw pak), The Flash en The Riddler.

76013 Batman The Joker Stoomwals

The Joker en zijn zware jongens maken amok in Gotham City met hun dolle stoomwals en ze vernielen alles wat ze op hun weg tegenkomen. Batgirl en Robin hebben de hulp nodig van Batman™ in zijn snelle en zwaar bewapende Batwing om een einde te maken aan deze misdaadgolf.
Gebruik de 4 raketten van de Batwing om de dolgedraaide stoomwals uit te schakelen en zet de vleugels in de aanvalsstand om de slechteriken te pakken te krijgen voor ze hun bommen met lachgas kunnen lanceren! Kunnen Batman™ en zijn medehelden Gotham City redden? Inclusief 5 minifiguren met diverse wapens:Batman™, Batgirl, Robin, The Joker en een Joker handlanger.

76014 Spider-Trike vs. Electro

Electro zaait terreur onder de bevolking door boven hun hoofden te zweven met zijn angstaanjagende stroomstoten onder zijn voeten en een diamant die hij net gestolen heeft.
Alleen Spider-Man kan zijn macht breken door middel van de geweldige nieuwe Spider-Trike.
Gebruik de schietstoel om Spider-Man in de richting van zijn aartsvijand te lanceren en het pleit te beslechten in het voordeel van de helden. Inclusief Spider-Man en nieuwe, exclusieve Electro minifiguurtjes met een accessoire.

76015 Doc Ock Truck Roof

Dokter Octopus heeft geld, diamanten en goud nodig om zijn boosaardige plannen te financieren … dus beslist hij om geld af te halen zoals alleen schurken dat kunnen!
Gebruik zijn verstelbare armen om het dak van de geldwagen te rukken en blaas de achterkant open met dynamiet en de geheime knop terwijl de chauffeur dekking zoekt.
Maar wat is dat? Spider-Man heeft Doc Ock gespot en duikt in actie! Kan hij hem in bedwang houden met zijn supersterke spiderweb? Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man, Doc Ock en een truckchauffeur.

76016 Spider-Helikopter Redding

Vlieg Mary Jane te hulp in de snelle Spider-Helikopter nu ze gevangen is genomen door de boosaardige Green Goblin die met haar weg is gevlogen op zijn angstaanjagende glider.
Spring in de helikopter en help Power Man en Spider-Man om het webnet naar de Green Goblin te schieten. Als dat niet lukt, laat Spider-Man dan uit de helikopter vallen en slinger zijn vriendin te hulp om haar in veiligheid te brengen. Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man, Power Man en Mary Jane, en een Green Goblinfiguurtje.

76017 Captain Amerika vs. Hydra

De duivelse Red Skull heeft de kosmische kubus veroverd en brengt chaos in de wereld met zijn Hydra off-road voertuig met werkende vering, draaiende geschutkoepel en dubbele raketten.
Spring op de motorfiets en stuur Captain America erop af om de situatie te redden.
Zal hij erin slagen om hem te ontwapenen met zijn ondoordringbaar schild en de kosmische kubus te heroveren? Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: Captain America, Red Skull en Hydra handlanger.

76018 Hulk Lab Slooppartij

Diep in het ondergrondse laboratorium van de A.I.M. organisatie wordt Thor gevangen gehouden doorTaskmaster en de slechte MODOK. Help Falcon om in te breken en de superschurken te overmeesteren terwijl Hulk door de muur van het laboratorium beukt en een ravage aanricht!
Kan hij het laserkanon op hamerkracht vernietigen en de schilden stukslaan om Thor uit zijn beveiligde cel te redden? Alleen jij kan beslissen. Inclusief 4 minifiguren met diverse wapens: Thor, Falcon, MODOK enTaskmaster plus Hulk figuurtje.

Lees ook:

LEGO Duplo Super Heroes bekend gemaakt (13-04-2014)

LEGO Super heroes zomer sets bekend! (06-04-2014)

Nieuwe LEGO DC Super Heroes sets liggen nu in de winkels! (01-03-2014)

Alle LEGO Super Heroes van 2014 op de foto (27-12-2013)

LEGO DC Super Heroes: Batman sets (02-11-2013)

LEGO Super Heroes sets van 2014 bekend (25-08-2013)

LEGO Super Heroes set 2014 bekend gemaakt (31-07-2013)