07 April 2011
Nieuwe STARWARS Wereld krijgt vorm in LEGOLAND Duitsland

GŁnzburg (Duitsland) - In juni 2011 zal in LEGOLAND Duitsland het STAR WARS gedeelte van Miniland worden geopend. Hieronder enkele foto's van de modelbouwers die aan het werk zijn om de modellen voor dit STAR WARS Miniland te bouwen.

 

De gasten van LEGOLAND kunnen het STAR WARS universum verkennen. In het compleet nieuwe gedeelte van Miniland zijn scenes uit alle zes STAR WARS films en de animatieserie STAR WARS CLONE WARS nagebouwd met honderdduizenden LEGO stenen. Er zijn zelfs modellen van meer dan twee meter hoog. Op 140 vierkantemeter kunnen kleine en grote fans de Sterrensaga van hun STAR WARS helden beleven en Meester Yoda, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi en de Stormtroopers in actie zien. Met een druk op de knop kunnen de bezoekers zelf een aandeel hebben in wat er te zien is en er gebeurt. 

Verder zal er in het vakantiepark (LEGOLAND Feriendorf) een aantal nieuwe huisjes worden geopend in de stijl van Egypte. Dit in verband met de uitbreidingen van vorige jaar (The Temple). 

In LEGOLAND Atlantis by SeaLife zijn enkele nieuwe bewoners te zien, waaronder Vuurvissen en Murenen. En als laatste zal de attractie Bionicle Power Builder worden omgedoopt tot HERO FACTORY, net als de LEGO productlijn. 

Lees ook:

Nieuwe sets augustus 2011: Ninjago (2e lichting) (28-12-2010)

2011 sets: Ninjago (16-11-2010)

Ninjago op de foto (08-10-2010)

Nieuwe Ninjago sets 2011 bekend (20-09-2010)