Billund (Denemarken) - Hieronder de nieuwe LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles sets van 2013 op de foto! 

LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles brengt de avonturen van Michelangelo, Donatello, Raphael en Leonardo tot leven in LEGO vorm met een hele serie van voertuigen, nieuwe scènes en iconische LEGO minifiguren. 

“We zijn blij dat we weer met Nickelodeon mogen samenwerken om te helpen om de Teenage Mutant Ninja Turtles bij een nieuwe generatie kinderen te introduceren” zegt Jill Wilfert, vice president, licensing en entertainment van de LEGO Group. “Teenage Mutant Ninja Turtles combineert actie en comedy en Nickelodeon is in staat om op een briljante manier te brengen wat zo goed was aan de originele serie, maar dan op een geheel nieuwe frisse manier. We twijfelen er niet aan dat fans en bouwers de LEGO producten leuk zullen vinden, die ons team heeft gemaakt.”

“Na de triomfantelijke terugkeer van de Nickelodeon’s Teenage Mutant Ninja Turtles op tv zijn we blij dat we onze connectie met het publiek op deze manier kunnen uitbreidden door de met een van de meest gerespecteerde merken van de wereld te combineren: LEGO,” zegt Manuel Torres, Senior Vice President Global Toys en Electronics van Nickelodeon. “LEGO gecombineerd met Teenage Mutant Ninja Turtle kracht zal zichzelf lenen voor uren en uren vol creativiteit en plezier voor kinderen en families over de hele wereld."