03 Februari 2008 (Bron: LEGO.com)

Het laatste nieuws van de LEGO Universe ontwerpers (kind)!

 

iMiniland - Lekker even bijkletsen met een lid van het LEGO Universe Kids’ development panel.
De professionele ontwikkelaars zijn niet de enigen die belangrijke beslissingen nemen over hoe LEGO Universe er uit komt te zien; er is ook een LEGO Universe Kinderen ontwikkel team betrokken bij elk aspect van het ontwikkelen van het spel.

De LEGO Universe Nieuws Network meldde zich bij Reed, een van de leden van het panel. Hij en zijn vader doen een boekje open over LEGO Universe! Dit is de eerste keer dat een lid van het "Kids’ development panel" heeft gesproken met iemand anders dan een ontwerper, dus lees snel verder voor de allerleukste weetjes over LEGO Universe!

Hallo Reed. Hoe oud ben je?


Ik ben tien.

Wat zijn je hobby's?

Ik speel mee in een Pokemon wedstrijd en ik hou van voetballen en honkbal… en ook van LEGO en computer spellen natuurlijk!

Wat zijn je favoriete LEGO sets?

Ik vind de Groene Draak erg leuk en alle Bionicle sets niet te vergeten!


Wat bouw je meestal van LEGO?

Het favoriete ding dat ik altijd bouw zijn de Bionicle doosjes. Ik vind het ook erg leuk om de elementen te mixen en daarmee nieuwe Bionicles te maken. Met dat standaard LEGO stenen bouw ik meestal allerlei fantasie dingen. 

Wat vind je er van om mee te werken in een echt team van spel ontwikkelaars, het LEGO Universe team?

Dat is erg cool. Ik krijg de kans om te zien hoe LEGO Universe word gemaakt, en er zijn veel LEGO modellen onderdeel van het spel, en die zien er erg vet uit!

Wil je door je werk met LEGO Universe zelf ook een professionele ontwerper worden?

JA! Ik ben al begonnen met het maken van een nieuw spel, samen met mijn vrienden van school. 

In welk onderdeel van de ontwikkeling van LEGO Universe speel jij een belangrijke rol?

Ik heb suggesties gedaan voor sommige spel ideeën, foto's, kunst, en de naam van het spel. Kortgeleden heb ik de delen van het spel die tot nu toe zijn ontwikkeld gespeeld.  

Denk je dat de naam “LEGO Universe” de beste keus was?

Zeker weten. Het vertelt precies wat het spel is, één grote omgeving! 

Wat kun je de LEGO Universe fans vertellen?

De grafische vormgeving is geweldig, het spel is nu al leuk om te spelen, en de LEGO die voorkomt in het spel is erg gedetailleerd. Het ziet er naar uit dat het een fantastisch spel wordt! 

Hoe zal jouw minifig eruit komen te zien in het spel?

Ik wil het liefst een minifig die er uit ziet als een tovenaar of een ridder.

Wil je nog iets anders vertellen?

Het is erg leuk dat ik ben uitgekozen om dit te doen, het is tot nu toe erg leuk. Dankjewel LEGO!


Hieronder een interview met Reeds vader, Ken..

Wat is uw beeld van Reeds betrokkenheid bij LEGO Universe tot nu toe?

Het is een geweldige ervaring voor hem. Het LEGO Universe team zorgt voor een goede ondersteuning voor Reed; ze zorgen er voor dat hij zich welkom voelt en dat ze hem waarderen.

Wat zal Reed volgens u opsteken van deze ervaring?

Hij leert hoe hij objectief feedback kan geven aan een team van professionele programmeurs. Dit betekent dat hij leert hoe hij dingen goed kan uitleggen en leert hij aangeven wat hij precies bedoelt. En het mooiste van alles: Reed krijgt inzicht in het maken van een professioneel computer spel.

Is LEGO Universe in staat te concurreren met de andere spellen die uw kind speelt?

Als ouder zie ik twee verbeteringen in dit spel. Allereerst is er voor LEGO Universe veel denkwerk en fantasie nodig; Ik kan niet wachten om te zien wat Reed zal bouwen in dit virtuele universum. De tweede verbetering is de ‘family-safe’ omgeving; stel je het spel maar eens voor: gevuld met allerlei actie, heel veel plezier en fantastische 3D graphics, maar zonder allerlei bloedige toestanden!

Is er nog iets anders dat u wilt zeggen over dat uw zoon onderdeel is van het LEGO Universe ontwikkel team?

Ik weet dat er duizenden kinderen zijn die ook graag de kans die Reed krijgt zouden willen hebben gekregen. Hij stelt het erg op prijs en weet dat het bijzonder is wat hij nu mag doen. De kans om deel te nemen aan het ontwikkel team van een nieuw spel is geweldig voo hem. Hij vind het prachtig om bij de LEGO Universe kantoren langs te gaan en te kijken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in LEGO Universe. Bedankt dat hij deel mag zijn van dit team!