Het spektakel 'Station Valkenburg in LEGO Sfeer' heeft van Hemelvaart t/m Pinksteren (25 mei t/m 11 juni 2006) van 09.00 t/m 18.00 uur plaats gevonden op het stationscomplex Valkenburg a/d Geul.

Het station Valkenburg aan de Geul was van 25 mei t/m 11 juni 2006 veranderd in LEGO sfeer. Het spektakel voor jong én oud heeft plaats gevonden op het voormalige Ns Stationscomplex te Valkenburg a/d Geul. er was meer dan 550 m2 beleef, doe & speel plezier in diverse gebouwen. De entree kaarten waren incl. 2 consumpties per persoon. Klik hier om de LEGO actie poster te bekijken.

Voor groepen hadden we speciale acties:

Indien de kaarten vooraf en tegen vooruitbetaling met minimaal 15 stuks door U centraal ingekocht en verwerkt konden worden, boden wij U de toegangskaarten aan voor € 6,75 per persoon. Bij een bestelling vooraf en tegen vooruitbetaling van 50 of meer kaarten kunnen wij deze aanbieden voor € 6,00 per persoon. De aantallen konden verdeeld worden over meerdere dagen en dagdelen, dus U hoefde niet samen te komen, maar het mocht wel. E.e.a. gold niet alleen voor uw personeel en familieleden maar ingeval van scholen ook voor uw scholieren, bij instellingen voor hun bewoners en bij hotels/pensions voor hun gasten!

De entreeprijs was inclusief een drankje (glas/beker/kop cola, fanta, bronwater, koffie of thee) én een snoep consumptie (candybar, gevulde koek, stroopwafel, zakje chips of stukje vla)!

In het stationscomplex was gedurende het LEGO evenement een grote Toys "R" Us winkel gevestigd, waarin tegen aantrekkelijke aanbiedingsprijzen vrijwel het gehele LEGO assortiment te koop was.

Klik hier voor een korte foto impressie!