28 Juli 2008

Veiling van exclusieve openingsdag LEGOLAND brengt

 

25.000 euro op voor Duits SOS kinderdorp!

 

21 Juli:

Reeds 4.710 euro voor exclusieve LEGOLAND dag geboden
Het einde komt in zicht voor de veiling op eBay www.ebay.de / starsandcharity


Günzburg, 21 Juli 2008 - vier dagen nog kunnen LEGO ® fans, gezinnen, burgemeesters en bedrijven bieden op een exclusieve eBay LEGOLAND openingsdag. Op donderdag 24 juli om 14.00 uur eindigt de veiling ten gunste van het Duitse SOS Kinderdorp Association, het hoogste bod is momenteel 4710 euro.


Op 24 September wachten tot 20.000 LEGOLAND gasten die de hoogste bieder zelf kan kiezen, meer dan 50 attracties, shows en workshops, modellen van 50 miljoen LEGO-stenen en veel plezier en actie.

De ambassadeur van de Duitse SOS Kinderdorp eV, de actrice Uschi Glas heeft de veiling gestart op 14 juli met 1000 euro als het eerste bod. 2,5 uur daarna was het overboden en het is duidelijk dat de veiling nog veel meer voor de kinderen van het SOS Kinderdorp zal opbrengen. Na een bewogen week met 42 inschrijvingen, is het huidige hoogste bod 4.710 euro en is de echte biedfase van de veiling inmiddels begonnen. Op 24 juli 14.00 uur zal de veiling sluiten. De hoogste bieder zal in het LEGOLAND Park een dag rondlopen met het gevoel dat hij of zij een koning is.

 
Uschi Glas kijkt terug op de afgelopen zeven dagen: "Ik ben erg blij dat de veiling van een exclusieve LEGOLAND dag zo succesvol van start is gegaan en ik ben er zeker van dat het tot de laatste minuut voor iedereen erg spannend blijft."

 

Kassa’s rinkelen bij LEGOLAND ® veiling op eBay


25.000 euro gaan naar het Duitse SOS Kinderdorp eV


Neuburg / Günzburg, 28 Juli 2008 - Met een maximum bod van 12.135 euro, ‘de werktuigen’ zich in een hevige strijd met de concurrentie een exclusieve LEGOLAND dag veroverd. De landbouwsector zelf-hulp organisatie is op 24 September 2008 degene die het familiepark in het Beierse Günzburg in gaan nemen, en ongeveer 10.000 boeren en landarbeiders met hun gezinnen mogen naar een grote bijeenkomst van deze organisatie. De gehele opbrengst van de veiling georganiseerd door LEGOLAND Duitsland doneert het familiepark aan de kinderen van het Duitse SOS Kinderdorp eV. Het veiling bedrag van 12.135 euro wordt zelf verdubbelt, zodat de SOS Children's in totaal 25.000 euro krijgen.

Tot de laatste seconde werd de openingsdag met een stevige strijd geveild.  Erwin Ballis, CEO van de machine ringen Deutschland GmbH zegt: ”De regionale kantoren, de Federatieve Vereniging en wij als een dochteronderneming hebben samen gestreden en nu kijken we uit naar een spannende dag in Legoland." Vooral gezinnen die in de afgelopen jaren als bedrijf of particulier lid waren van onze organisatie zullen voor deze belangrijke gebeurtenis worden uitgenodigd, evenals de arbeiders en boeren die zich bezighouden met de Dienst voor de ringen. "De machine ringen zijn een gemeenschap die er voor veel mensen elke dag is", aldus Erwin Ballis, "Deze dag is er ter gelegenheid van hen, zij mogen er gebruik van maken”.

 

Het feit dat wij ook het Duitse SOS Kinderdorp eV steunen door deze actie, maakt het geheel natuurlijk nog beter. Daarom hebben wij besloten tot een verdubbeling van het bedrag.

De schenking van het bedrag van 25.000 euro was vandaag symbolisch aan de kinderen van het SOS-moeders en dagopvang centrum in Neuaubing. Carolin Poeplau, communicatie-medewerker van de SOS Kinderdorp Stichting: "We zijn zeer verheugd dat deze ongewone veiling zo veel belangstelling en zo een grote som voor de Duitse SOS Kinderdorp eV en de kinderen in onze huizen heeft opgeleverd.