24 Augustus 2011
Win een prijs met je LEGO model! 

Zwolle (Overijssel) - Heb je misschien thuis ook al een prachtig LEGO bouwwerk gemaakt? Doe dan mee met de LEGO bouwwedstrijd van De Stentor, De Gelderlander en Twentse courant Tubantia. In samenwerking met LEGO WORLD zoeken deze krantenuitgeverijen naar de mooiste bouwwerken die er in Nederland al door jullie gemaakt zijn. Houd in september deze kranten goed in de gaten voor de start van deze coole actie.

Een bekwame jury zal uit de diverse leeftijdscategorieën een aantal winnaars kiezen. Deze winnaars worden uitgenodigd om hun bouwwerk op LEGOWORLD tentoon te stellen op het NATIONALE DE STENTOR LEGO WEDSTRIJDPLEIN. Tijdens de LEGO WORLD finale wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Met deze wedstrijden zijn fantastische prijzen te verdienen:

De hoofdprijs:
3 nachten verblijf voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen in het LEGOLAND BILLUND RESORT, geldig in 2012 ( behalve in de maand juli). De winnaars kunnen kiezen uit een verblijf in het Hotel LEGOLAND of in een vakantiehuis op Vakantiepark Lalandia. De prijs is inclusief Resort-passen voor de gehele familie en retourvlucht Amsterdam Schiphol- Billund (slechts 1 uur vliegen). De hoofdprijs  wordt beschikbaar gesteld door Arke, Visitdenmark en LEGOLAND BILLUND RESORT.
Zie ook www.arke.nl/legoland
 
2de prijs:
Opgestapelde LEGO dozen ter grootte van je eigen lengte. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door LEGO Nederland.
 
3de prijs:
U wordt met twee personen ontvangen op het ALL SPORTS RESORT MAURIK met een heerlijke kopje koffie, een frisdrankje en een overheerlijke appelgebakje. Na een korte briefing over de Rigid Inflateble Boat gaat u met een professionele piloot het water op, om de beleving van de Offshore Rib Rally mee te maken: met ruim 90 kmpu over het water! Na deze adrealine- kick van een ruim half uur, drinken we nog een drankje op het terras en is het tijd voor de grote verhalen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door All Sports Resort Maurik.
http://www.allsportsresortmaurik.nl

Lees ook:

LEGO WORLD op Twitter! (13-08-2011)

Nieuwe website voor LEGOWORLD (06-06-2011)