Billund (Denemarken) - Vanaf 1 oktober is de LEGO Wish Machine weer te gebruiken. Via de website LEGOwish.nl kun je je eigen LEGo verlanglijstje maken en maak je kans op 1500,00 aan LEGO producten.

Maak een verlanglijst en verzamel punten. 

Gebruik de LEGO Verlanglijst Machine bij het maken en delen van je verlanglijst - en maak kans op prachtige LEGO prijzen!

Zo werkt het

  • Schrijf je in en log in op de LEGO Verlanglijst Machine.
  • Onderzoek de LEGO thema's.
  • Vind je favoriete LEGO sets en zet ze op je verlanglijst.
  • Terwijl je de site verkent, zijn er punten te verdienen.
  • Als je verlanglijst klaar is, kun je hem bv. naar je ouders sturen.

Zo kun je winnen.

Er zijn iedere week LEGO prijzen te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is eens per week inloggen op de LEGO Verlanglijst Machine website en de producten bekijken.

Om mee te doen aan de grote wedstrijd en kans te maken op LEGO sets ter waarde van 1500,00 moet je:

  1. een verlanglijstje maken op de LEGO Verlanglijst Machine, een vraag beantwoorden en je lijst insturen.
  2. verzamel punten - hoe meet punten, hoe groter je kans op een prijs.

Zo verzamel je punten

Je verzamelt punten door de verschillende LEGO thema's te verkennen. Bekijk de video's en klik op de activiteiten. Hoe meer dingen je probeert, hoe meet punten je verzamelt.

Je kunt ook punten verzamelen met Magische codes. Magische Codes zijn overal te vinden: in de speelgoedwinkel, in de speelgoedbladen, in het LEGO Club magazine, op de LEGO.nl website, in reclames en op allerlei andere plaatsen. Ga ernaar op zoek!

Elke dag van 14 september 2012 tot 26 november 2012 kunnen deelnemers meedoen aan de wedstrijd 'Verlanglijst' en LEGO prijzen winnen op de LEGO Verlanglijst website. Alleen inwoners van Nederland kunnen deelnemen aan de wedstrijd "Verlanglijst"en deelnemers moeten de voorwaarden in acht nemen. http://legowish.com/?lang=NL