Middelburg (Zeeland) - Op het ZEP-terrein in Middelburg is zaterdagochtend 1 oktober 2011 de LEGO Super Store geopend. Wethouder Johan Aalberts knipte, geholpen door een paar kinderen, een rood lint voor de ingang door.

De Super LEGO Store is onderdeel van speelgoedzaak Toys XL op het ZEP. In de winkel, als enige in Nederland, is het volledige assortiment van LEGO verkrijgbaar. Kinderen kunnen er ook met LEGO spelen. Speelgoedzaak Toys XL op het Zep in Middelburg wordt uitgebreid met een 'Super Store' met uitsluitend LEGO-producten. Zaterdag is de feestelijke opening van de LEGO Super Store.

Zep Middelburg is als bestemming uitstekend te combineren met een bezoek aan de omgeving. De provincie Zeeland staat bekend om haar bijzondere natuur en cultuur. De fraaie stranden, het groene landschap, de pittoreske steden maar ook de verwennerij zoals het goede eten en drinken. In Zeeland schijnt de zon jaarlijks meer dan elders in Nederland!

Middelburg is de hoofdstad van de provincie en kreeg al in het jaar 1217 stadsrechten. De grandeur is nooit weggegaan. Naast alle prachtige monumenten heeft de stad een aantrekkelijk kooptoeristisch centrum. Het is er heerlijk om rond te wandelen en uitgebreid te winkelen. Het stadscentrum ligt op enkele kilometers afstand.

Vlissingen is de stad van zeeheld Michiel de Ruyter. De avontuurlijke en maritieme sfeer hangt er nog steeds. Ga op de boulevard uitwaaien en zie de schepen op korte afstand passeren. Vlissingen ligt op enkele kilometers afstand van Zep.

Wij bezochten de LEGO store van de Toys XL om deze op de foto te zetten en te kijken wat er zoal te koop en te zien is.