Welkom op de LEGOLAND California (Verenigde Staten) pagina!

LEGOLAND California is het derde LEGOLAND Park. In 1999 ging dit park open. Het park had in eerste instantie een andere naam: LEGOLAND Carlsbad. Bij de opening heette het echter al LEGOLAND California, dus ergens tijdens de bouw moet de naam zijn aangepast. De eerste folders van het park spreken wel van LEGOLAND Carlsbad. We hebben een dossier gemaakt over LEGOLAND Carlsbad, deze vind je hier! Het park ligt vlakbij Californië in Florida in de V.S. Het is het eerste LEGOLAND Park in Amerika. Het park ligt bij een stad aan de Californische kust: Carlsbad. Het park heeft meer dan 50 attracties, shows en interactieve uitdagingen. Ook is hier de grootste LEGO shop van Amerika te vinden.

Het park bevat modellen, gebouwen en omgevingen opgebouwd uit 30 miljoen lego stenen. LEGOLAND California is strategisch gelegen: 30 mijl vanaf Seaworld, 60 mijl vanaf Disneyland en25 mijl vanaf het beroemde San Diege Zoo's Wild Animal Park. het ligt op 30 minuten vanaf de wijngaard van Temecula Valley een groot familie vakantie gebied.

Dit is het enige LEGOLAND park ter wereld dat het gehele jaar door geopend is. Een van de nieuwste aanwinsten van dit park is een model van de Freedom Tower, het gebouw dat op de plek van het World Trade Center zal worden herbouwd.

Informatie over het LEGOLAND Water Park vind je hier!

 

Adres:

LEGOLAND California
One LEGOLAND Drive
Carlsbad, CA 92008

Plattegrond van het park 2008:

Kaart 2013:

 

Attracties in LEGOLAND California:
Miniland

Washington D.C.       

 

Het Witte Huis was hier het eerste model.

 

Florida    

                 

Bestaat uit Cape Canaveral en The Daytona International Speedway.  

New England            

 

Haven van New England

New York City         

 

Hier is Elvis Presley aan het zingen in het model van The Grand Central Station.  

New Orleans            

California  

              

The Old Spanish Mission San Luis Rey is hier nagebouwd, de echte versie ligt ongeveer 15 KM van het park vandaan! 

Coast Cruise           

 

Bootje varen in het Miniland gebied.

Het Meer                  

 

Dit meer van 1.73 are is omringd door allerlei LEGO modellen die bewegen. Over het meer kun je een boottochtje maken.

Model Shop              

 

Hier kun je kijken hoe LEGO Master Builders aan het werk zijn. (Model werkplaats)

Block of Fame          

Hier staan allemaal bekende 'koppen' opgesteld. Tot de collectie van De Denker van Rodin beeldhouwkunst en Van Gogh's Night sterrennacht, en het houdt van Abraham Lincoln, William Shakespeare en Arnold Schwarzenegger.

Land of adventure 

Verloren Koninkrijk Avontuur

 

Gebaseerd in het oude tempel ruïnes,
Het Verloren Koninkrijk Avontuur laat u instappen in een terreinwagen en neemt u mee op een reis om de verloren schat terug te vinden. Door explosieve doelen met laserkanonnen te raken, die langs de weg staan kunt u punten behalen. Uw score wordt geregistreerd en de concurrentie is hevig, vaardigheid en vastberadenheid zijn de sleutels tot een succesvolle expeditie.

Moedige avonturiers ontdekken tien verschillende scènes langs de reis inclusief een spinnenwereld, geheim lab, mummie en een skelet band die ineens verschijnt en de avonturiers probeert te raken. Ter bescherming van een LEGO farao, staan op meer dan 16 meter de bewakers naar beneden te staren naar de ingang van het Verloren Koninkrijk Avontuur en ze schieten op al degenen die durven binnen te komen.

Cargo Ace


Het vervoer in Egypte rond 1920, Het Land van Avontuur bestaat uit vier nieuwe attracties waaronder Cargo Ace. Cargo Ace helpt de verbeelding van als kinderen te bevorderen als ze piloot worden en aan boord van een van de acht vliegtuigen gaan en  tot zes meter in de lucht vliegen.

Beetle Bounce

 

Kevers Bounce stimuleert kinderen tot nieuwe hoogten, bijna 15 meter om precies te zijn, als ze beginnen met het beklimmen van  een van de twee torens kunnen ze de gigantische LEGO kevers boven hen bijna aanraken.

Vloek van de Farao

 

Op Pharaoh's Revenge, worden de kinderen en de ouders aangemoedigd om duizenden schuim ballen op doelen en elkaar af te vuren in een oase van plezier.

Land van de piraten 

Splash Battle

 

Ervaar het grote water gevecht. Je moet je eigen schip door een piratenwereld navigeren terwijl er waterkannonnen op je gericht worden. Richt je kanon en schiet op de toeschouwers en andere mensen in de attractie.Dit is piraten grondgebied dus oppassen, want al hun stellingen zijn bewapend en klaar om te vergelden. Terwijl u wordt omringd door prachtige Piraten scènes van gedetailleerde LEGO modellen.

Captain Crankly's Challege

 

Ahoy maties! Hier wordt getest of u zeebenen heeft als u heen en weer zwiept op een piratenschip dat in twee richtingen draait.

Treasure Falls

 

Houd u vast aan uw de rand van uw boot. Tijdens deze rit wordt u - bijna 12 meter - naar beneden gesmeten over een waterval. 
De boot zal door een wereld drijven waarin vakantievierende piraten lekker in thermaal baden liggen of loungen in hun strand stoelen temidden van een tropische jungle.

Week-N-Sail

 

Avontuurlijke familieleden zullen Week-N-Sail functies ontdekken die meer dan 60 interactieve gadgets hebben. Speciale pompen spuiten honderden liters water.

Klim aan boord van het schipbreuk geleden piratenvaartuig met een 38 meter hoge mast. Maar blijf alert, omdat meer dan 300 liter water op een gegeven moment op je kan komen gieten.

Swabbies Deck

 

Onze jongere gasten kunnen spelen in het kristalheldere water op Swabbies Deck waar ze omringd door pop-up water jets, speelse waterspeelplaatsen en prachtige fonteinen en spuitkanonnen.

Land van de ontdekking 

Fairy Tale Brook


Deze grillige rit is voor het hele gezin. Blad-vormige boten varen zachtjes door verschillende sprookje scènes gemaakt van LEGO stenen.

Via een bootje vaar je over de Sprookjes rivier. Je komt er allelei sprookjes tegen die zijn uitgebeeld in LEGO.

LEGOLAND Express


Gelegen in EXPLORE Village. De LEGOLAND Express is ontworpen voor de jonge ingenieur. Maak een ritje in deze mooie trein.

Muzikale Fontein


Speel een melodie op de interactieve muzikale fontein - hop op en neer om de instrumenten te bespelen! U kunt kiezen voor een drum, bas gitaar of fluit.

Playtown


Word een inwoner van LEGOLAND Playtown voor een dag! Deze leuke speeltuin is gericht op onze jongere gasten compleet met pleziergebouwen, shows en activiteiten. Bekijk het gebouw van de brandweer, politie station en nog veel meer!

Water Works


Laat uw creativiteit zien met deze interactieve water speeltoestellen, waar de kinderen kunnen spelen met water en muziek.

Water Works omvat de Magische Fontein, de Zany Zoo, Rain Maker, en de Stomp en Spritz. 

Adventurer 's Club 

Maak een mysterieuze reis en ontmoet bewoners van het Amazone-regenwoud, het oude Egypte en de Arctische - allen gemaakt van LEGO stenen.

LEGO  clubhuis
Hier kunt u bulk LEGO stenen, Make & Create dozen enzovoort kopen, en nog veel meer.

Dit is de ultieme plek om uw fantasie te gebruiken voor het bedenken van uw eigen creaties van LEGO!

Minimale hoogte: Geen minimum.

LEGO ® Factory Tour 
Neem een rondleiding door onze fabriek met echte geautomatiseerde machines die het persen, decoreren, montage en verpakken van LEGO producten demonstreren.

Wanneer de tour is voltooid, kunt u zelfs uw favoriete LEGO-stenen in bulk kopen!

Safari Trek 


Aandacht dierenliefhebbers: Hebt u ooit gorilla's, giraffen, olifanten, krokodillen van dichtbij gezien? Dit is je kans!
Ga op een echte LEGO Safari.
Rij door de natuur van Afrika in onze Jeeps met dierenprint en ontdek wilde dieren - allen gemaakt van LEGO stenen, natuurlijk.

Land van de ridders 

Royal Joust


Gelegen tegenover het middeleeuwse kasteel, kunnen jongeren hier rijden met hun eigen LEGO paard door een donker bos, compleet met strijdende LEGO ridders.

The Dragon

 

Draken achtbaan!
Klim aan boord van de middeleeuwse Dragon coaster! U en uw gezin zullen wendingen, bochten en heuvels overwinnen, en rijdend door een levendige en humoristische weergave van het leven achter de schermen binnen de betoverde LEGOLAND  Castle.

Knights' Tournament


Deze nieuwe rit zal een nieuw soort avontuur met  wendingen, bochten en plezier voor de hele familie brengen. U steekt een middeleeuwse gracht over, selecteert de intensiteit van uw rit ervaring en begint op een one-of-a-kind avontuur aan boord van een van de zes persoonsrobotarmen.

The Hideaways


Gelegen naast Knights' Tabel Restaurant. Deze multi-level speel torens laat de kinderen lekker ravotten en klauteren. Jonge bezoekers kunnen klimmen op touwladders en dapper de houten loopplanken afrennen.

Imagination Zone

Bouw en Test

 

Stap binnen in de bouw en test kamer in het hart van de Imagination Zone, waar jonge ingenieurs kunnen bouwen aan een auto en het dan testen tegen de concurrentie op de weg. Zal de jouwe het eerste over de finish komen?

BIONICLE Evolution

 

Nieuw bij de Imagination Zone. BIONICLE Evolution geeft u een blik op het fascinerende BIONICLE verhaal.

Live het verhaal van BIONICLE via visuele displays en door het bouwen van je eigen creatie BIONICLE met honderden verschillende elementen.

Duplo Play


Een zelf speel gelegenheid voor jongere kinderen, tienduizenden LEGO DUPLO stenen lonken jonge bouwers. Zelfs de jongste LEGO enthousiastelingen hebben een plek om te verkennen.

The Manic Challenge


De Maniac Challenge biedt 40 desktop personal computer systemen volledig afgeladen met state-of-the-art gaming componenten.

Beleef veel plezier tijdens het spelen van de coole LEGO PC games zoals:  BIONICLE, Drome Racers, Eilanden 2, Racers 2, LEGO Friends, Chess en Soccer Mania.

AQUAZONE ™ Wave Racers

De weerman mag niet bellen voor neerslag, maar de AQUAZONE Wave Racer zeker wel!
Power ski door de golven en ontwijk verrassing water ontploffingen geactiveerd vanuit toeschouwer stations.

BIONICLE ™ Blaster

Deze rit bestaat uit individuele circulaire auto's die ronddraaien - bepaal zelf je snelheid! De echte blast is het wiel in het midden van elk van de 12 gondels.

LEGO ® TECHNIC ™ Coaster

Je bent op de goede weg om een van de grootste actie ervaringen in LEGOLAND uit te testen. Moedige gasten voelen de krachtige acceleratie, remmen en wendbaarheid als ze in een levensgrote LEGO TECHNIC voertuig over een woeste achtbaan racen.

LEGO ® ™ MINDSTORMS Robotics

Stop bij de MINDSTORMS Center om je aan te melden voor een leerzame programmeer ervaring op de dag van uw bezoek. Bouw en programmeer geautomatiseerde LEGO MINDSTORMS robots die voldoen aan ieder commando.

DUPLO Stad

Flight Squadron


Jonge piloten, en volwassenen, krijgen de kans om te vliegen hun eigen vliegtuigen. Klim aan boord en voordat je het weet ben  je aan het vliegen.

Fire Academy


Rij zo snel mogelijk met je brandweerwagen naar het brandende gebouw en rol de slang uit om te gaan blussen! Plezier voor het gehele gezin!

Skipper School


Kinderen en volwassenen kunnen manoeuvreren in hun eigen LEGO boot - bekijk de LEGO tekens die langs de wal staan, net als de kapitein in een drijvend bad!

Sky Patrol


Aandacht Piloten! Klim erin en laat de ronddraaiende propeller je mee omhoog en omlaag nemen. Vergeet niet om van het uitzicht te genieten!


Volvo Junior Rijschool


Jongeren krijgen de kans hun rijbewijs te halen in hun eigen LEGO auto! Doe je veiligheidsgordel om en ga zitten in de bestuurderszitplaats van een echte elektrische auto's.

 

Volvo Rijschool

Je hoeft geen 18 te zijn om je rijbewijs te halen bij de Volvo Rijschool, waar iedereen kan leren over signalering, draaien, stoppen en gaan.

Kids Power Tower

Kinderen en ouders kunnen een rit naar de top van een van de drie torens maken en krijgen een prachtig uitzicht op het hele park en zelfs de oceaan, en dan genieten van een leuke "vrije val" naar beneden.

Sky Cruiser

Hoog boven in de lucht, op een rails boven de Duplo stad, zien de gasten een groot deel van het park.

Coastersaurus - Dino Island

Coastersaurus snelheden tot 21 km. Maak klimmetjes, bochten en dalen in en rond in een prehistorische jungle van geanimeerde en levensgrote LEGO stenen dinosauriërs.