05 september 2017
LEGO WORLDS voor de Switch vanaf vandaag verkrijgbaar!
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO® Group hebben bekendgemaakt dat LEGO® Worlds, een heelal vol fantasierijke werelden van digitale LEGO®-steentjes waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en bouwen, vanaf morgen beschikbaar is voor Nintendo SwitchTM. De fysieke versie, die verkrijgbaar zal zijn voor € 39,99, biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten: het onlangs uitgekomen Classic Space en het nieuwe Monsters-pakket. De digitale versie, die verkrijgbaar zal zijn voor € 29,99, bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk te koop zal zijn in de eShop voor € 3,99 per stuk. Beide premium DLC -pakketten zijn op alle andere platforms verkrijgbaar.

Bekijk de launchtrailer via de volgende link: https://youtu.be/voRK0VL1gJo

'We zijn verheugd om het plezier en de creativiteit van LEGO® Worlds naar Nintendo SwitchTM te brengen,' aldus Jonathan Smith, Hoofd Productie bij TT Games. 'De game ziet er fantastisch uit, zowel in tv-modus als in handheld-modus. Het is echt kicken om niet alleen te kunnen bouwen wat je maar wilt, maar ook om ermee te kunnen spelen waar je maar bent!'

In LEGO® Worlds op Nintendo SwitchTM kunnen spelers op een creatief avontuur gaan en verborgen schatten ontdekken in allerlei leuke en fantastische omgevingen waar werelden tot leven komen met een duizelingwekkende hoeveelheid voertuigen en wezens - van zombie cheerleaders op gorilla's tot holbewoners met waterpistolen, in duikboten, stuntvliegtuigen en op off-road motoren. De omgevingen en creaties komen tot leven hoe je maar wilt: door steen voor steen te bouwen, door enorme kant en klare LEGO®-bouwwerken neer te zetten of door gebruik te maken van krachtige gereedschappen om het landschap vorm en kleur te geven.

LEGO® Worlds op Nintendo SwitchTM biedt spelers ook de expositie van steenconstructies, met een roulerende selectie van gebouwde modellen, inclusief nieuwe personages, wezens, voertuigen, rekwisieten en voorwerpen uit thematische LEGO®-speelsets, plus toegang tot regelmatige gratis updates.

Het door TT Games ontwikkelde en door Warner Bros. Interactive Entertainment uitgegeven LEGO® Worlds, een heelal vol fantasierijke werelden gemaakt van digitale LEGO®-stenen waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en bouwen, is ook verkrijgbaar voor het PlayStation®4-spelsysteem, de Xbox One en op STEAM.

Lees ook:

LEGO Worlds komt 28 maart uit! (26-03-2017)