13 mei 2016
LEGO Dimensions uitgebreid met drie nieuwe Fun Packs.

Amsterdam (Noord-Holland) - LEGO® Dimensions™ uitgebreid met drie nieuwe Fun Packs gebaseerd op DC Comics, Ghostbusters en LEGO Ninjago

Spelers kunnen hun collectie uitbreiden en nog gekkere combinaties maken met hun favoriete personages, voertuigen en gadgets

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de release van de DC Comics Bane, Ghostbusters™ Slimer en LEGO® Ninjago™ Lloyd Fun Packs aan. Spelers kunnen hun bouw- en gameavonturen in LEGO® Dimensions™ verder uitbreiden met de aankoop van deze Fun Packs. De sets bieden personages om te bouwen, herbouwbare 3-in-1 voertuigen en gadgets met speciale in-game mogelijkheden. Alle uitbreidingsets bieden spelers de mogelijkheid ze door elkaar te gebruiken, waar dan ook in de game. Bovendien opent elk personage van de uitbreidingsets de Adventure World van hetzelfde merk, waardoor spelers toegang krijgen tot extra open-wereld gameplay gebaseerd op dat merk.

DC Comics fans kunnen hun LEGO Dimensions gameplay verbreden met de Bane Fun Pack. Spelers kunnen de bouwbare schurk op de LEGO Toy Pad plaatsen om hem tot leven te brengen in de game. Door zijn Hazard Protection, Big Transform of Super Stealth vaardigheden te activeren, kunnen spelers puzzels oplossen en vijanden overmeesteren. Zijn 3-in-1 Drill Driver geeft een boost aan de gameplay en kan verbouwt worden in de Bane Dig ‘n Drill en de Bane Drill ‘n Blast voor een upgrade aan in-game mogelijkheden.

Spelers die hun vijanden willen bedelven onder het slijm kunnen Slimer bouwen. Deze kleverige schurk is inbegrepen in de Ghostbusters Slimer Fun Pack. Zij kunnen zijn Hot Dog afvuren en zijn Boomerang, Sonar Smash, Flying, Dive, Hazard Clean, Illumination, Mini Access en Hazard Protection activeren om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Als hij back-up nodig heeft, kunnen spelers hun Slime Shooter oproepen en ombouwen tot een Slime Exploder en

Spelers kunnen hun ninja vaardigheden op de proef stellen met de LEGO Ninjago Lloyd Fun Pack. Deze set bevat een Lloyd minifiguur, twee Golden Katanas en herbouwbare 3-in-1 Golden Dragon. Spelers kunnen de twee Golden Katanas van Lloyd gebruiken en zijn speciale Spinjitzu, Illumination, Acrobat, Laser Deflector en Stealth vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en vijanden te lijf te gaan zoals echte Ninja’s dat doen! Wanneer het tijd is om het gevecht aan te gaan in de lucht, lanceer Lloyd’s Golden Dragon en herbouw hem in een Sword Projector Dragon en Mega Flight Dragon voor weergaloze krachten.

Deze Fun Packs maken deel uit van de vijfde reeks van uitbreidingen voor LEGO Dimensions. Binnenkort zullen meer uitbreidingen gebaseerd op `s werelds bekendste entertainmentmerken bekend gemaakt worden. Het LEGO Dimensions Starter Pack blijft het het startpunt voor een gaming systeem dat continu speelplezier voor de komende jaren biedt. Alles dat vandaag gekocht wordt en uitbreidingen die morgen worden toegevoegd, kunnen met elkaar samenwerken. Er is geen compatiblity chart nodig!

LEGO Dimensions is beschikbaar voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One, Xbox 360, en Nintendo´s Wii U™ systeem.

Volg LEGO Dimensions op:

Facebook: http://www.facebook.com/LEGODimensions

Twitter: http://www.twitter.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)

Instagram: http://www.instagram.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)

Tumblr: http://LEGODimensions.tumblr.com

Volg de wekelijkse LEGO Dimensions YouTube afleveringen op: http://www.youtube.com/LEGODimensions

Lees ook:

Nieuwe LEGO Dimensions uitbreidingssets zijn nu verkrijgbaar! (22-01-2016)

LEGO Dimensions is uit! (30-09-2015)

LEGO Dimensions komt uit op 29 september! (26-09-2015)

Alison Brie keert terug als Unikitty in LEGO® Dimensions (23-09-2015)

Speel werelden vrij in LEGO Dimensions (09-08-2015)

LEGO Dimensions Story Trailer vrijgegeven (09-08-2015)

LEGO Dimensions krijgt meer nieuwe werelden (02-06-2015)

LEGO Dimensions nog meer karakters en uitbreidingssets! (20-05-2015)

LEGO Dimensions komt op 29 september! (14-04-2015)