25 oktober 2016
De nieuwste LEGO Star Wars: The Force Awakens DLC-levelpakket
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het First Order Siege of Takodana levelpakket, de nieuwste downloadbare content (DLC) voor de LEGOŽ Star WarsTM:The Force Awakens Season Pass.

Het First Order Siege of Takodana levelpakket biedt de fans een nieuwe kijk op de bloedstollende aanval op het kasteel van Maz Kanata. Spelers kunnen nu het oude bouwwerk van Takodana bestormen vanuit het perspectief van de First OrderTM en in de huid kruipen van de kwaadaardige Kylo RenTM. Met deze krijger van de duistere kant kunnen spelers strijden tegen vijanden en op zoek te gaan naar ReyTM en BB-8TM, in een poging om het verzet voorgoed te verslaan.

Vrij te spelen personages en voertuigen zijn onder andere: Kylo RenTM, FN-1044 (stormtrooper), Jashco PhurusTM, Rosser WenoTM, Stormtrooper OfficerTM, Strono TuggsTM, ThrombaTM, LaparoTM, Jakku FreighterTM (volledig voertuig), Jakku FreighterTM (microgevechtsvoertuig)

Bekijk de video via de volgende link: https://youtu.be/80hr2-9TUCE

Spelers kunnen momenteel de LEGOŽ Star WarsTM: The Force Awakens Deluxe Edition kopen voor de PlayStationŽ 4 en Xbox One, met daarin het hoofdspel en de Season Pass: het perfecte geschenk voor de ware Star WarsTM fan.

LEGOŽ Star WarsTM: The Force Awakens is de triomfantelijke terugkeer van de populairste LEGOŽ-computerspellenreeks, die fans op ongeëvenaarde wijze onderdompelt in het nieuwe Star WarsTM-avontuur. Spelers herleven de onweerstaanbare actie uit de film op een manier zoals alleen LEGOŽ die biedt, met verhaallijnen uit Star WarsTM: The Force Awakens, zoals verteld op de slimme, grappige LEGO manier. Het spel bevat eveneens speelbare content met tot nog toe onvertelde avonturen uit de tijd voorafgaand aan Star WarsTM: The Force Awakens, om spelers meer inzicht te bieden in de personages en de meest gedenkwaardige momenten.

Lees ook:

LEGO Star Wars: The Force Awakens Gratis Phantom Limb DCL Level Pack! (09-08-2016)

LEGO Star Wars DLC packs verkrijgbaar (26-07-2016)

LEGO Star Wars: The Force Awakens nu verkrijgbaar! (30-06-2016)

Nieuwe LEGO Star Wars: The Force Awakens video (24-06-2016)

LEGO Star Wars - The Force Awakens, The Empire Strikes Back personage pakket vrijgegeven. (07-06-2016)

LEGOŽ Star Wars™: The Force Awakens Season Pass details bekend gemaakt (26-05-2016)

LEGO Star Wars: The Force Awakens Finn gameplay trailer onthuld (25-05-2016)

LEGO Star Wars: The Force Awakens trailer onthult nieuwe avonturen! (04-05-2016)

LEGO STAR WARS The Force Awakens game komt in juni! (03-02-2016)