29 november 2016
LEGO Worlds voor PlayStation 4 vanaf 21 februari 2017 verkrijgbaar!
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGOŽ Group kondigen vandaag aan dat LEGOŽ Worlds 21 februari 2017 verschijnt voor het PlayStationŽ4 computer entertainment systeem, Xbox One en LEGOWorlds_Brick.jpgSTEAMTM. LEGOŽ Worlds bestaat uit een onbegrensde verzameling werelden van geheel uit digital e LEGOŽ-steentjes waarin spelers op onderzoek uit kunnen gaan en samen kunnen creëren en ontdekken. LEGOŽ Worlds, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is sinds vorig jaar in STEAMTM Early Access zodat spelers feedback kunnen geven voor constante verbeteringen tot aan de officiële lancering

"In LEGOŽ Worlds gaan spelers op een spannende reis om Meesterbouwer te worden, in een open omgeving volledig gemaakt van LEGOŽ stenen," aldus Jonathan Smith, Head of Production, TT Games. "Van het aanpassen van personages en met voertuigen op ontdekking gaan, tot gebouwen maken of verschillende voorwerpen, personages en wezens in de werelden ontdekken; er is vrijheid om alles wat denkbaar is te creëren."

"LEGOŽ Worlds breidt onze LEGOŽ videogame franchise uit met een nieuwe ervaring dat al het plezier belichaamd van het fysieke LEGOŽ-steentjes bouwen," aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. "TT Games heeft een uitgebreid digitaal universum gecreëerd dat ongelimiteerde creativiteit combineert met de LEGOŽ-humor waar fans van houden."

"LEGOŽ Worlds brengt de essentie van het spelen met LEGOŽ - het bouwen - naar de digitale wereld, nog meer dan ooit tevoren" aldus Niels Jřrgensen, Vice President, Digital Games van The LEGOŽ Group. "We zijn enthousiast om onze fysieke en digitale spelmodellen dichter bij elkaar te brengen en weten zeker dat het zal aanslaan bij onze kerndoelgroep en nieuwe doelgroepen zal aanspreken. We geloven dat LEGOŽ Worlds de potentie heeft om de bouwers van de toekomst te inspireren en te ontwikkelen dankzij de ervaring van het creatieve spel met open einde."

In LEGOŽ Worlds ontdekken spelers verborgen schatten in omgevingen die variëren van leuk tot fantastisch. Werelden komen tot leven met een duizelingwekkende verscheidenheid aan voertuigen en wezens; van cowboys op giraffen, vampieren die ijsberen laten schrikken tot stoomwalsen, racewagens en kolossale graafmachines. Spelers kunnen op avontuur gaan om een Meesterbouwer te worden door andere LEGOŽ-personages op hun pad te helpen: zoek een zwaard voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner. Omgevingen en bouwwerken komen tot leven op iedere m anier die fans kunnen bedenken, van steentje voor steentje bouwen of door het neerzetten van enorme kant-en-klare LEGOŽ-bouwwerken, tot het gebruik van wonderbaarlijk gereedschap waarmee je het landschap kleurt en vormgeeft. De online multiplayer functionaliteit van LEGOŽ Worlds geeft twee spelers de vrijheid om samen elkaars werelden te verkennen, samen te bouwen en coöperatieve en competitieve spelervaringen op te doen die spelers zelf kunnen bouwen.

Een separaat verkrijgbaar LEGOŽ Agents DLC pack met nieuwe personages, voertuigen, wapens en meer uit de Agents-serie spelmaterialen, zal 90-dagen lang als eerste beschikbaar zijn op de PlayStationŽ 4.

Lees ook:

LEGO Worlds: Verken, ontdek en bouw in STEAM Early Access! (02-06-2015)