14 juni 2017
LEGO WORLDS voegt het iconische DLC-pakket 'Classic Space' toe.
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO® Group hebben aangekondigd dat 'Classic Space', het eerste downloadbare pakket met thematische content voor LEGO® Worlds, vanaf 5 juli verkrijgbaar is voor € 3,99. Het Classic Space-pakket bevat nieuwe zoektochten, personages, constructies en voertuigen uit de razend populaire LEGO® Space-speelsets. Spelers duiken de ruimte in, verkennen samen met vrienden de verste uithoeken en beleven nieuwe avonturen, terwijl ze werelden doorkruisen in een ruimtebuggy, door de dampkring vliegen in de Space Cruiser, de nieuwe maanbioom in de mineralendetector delven of het eenmans ruimteschip landen op de nieuwe Classic Space-themawereld!

De trailer kan nu bekeken worden via: https://youtu.be/XPe3_uYfLBs

Verder is bekendgemaakt dat LEGO® Worlds dit najaar beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch™ en nu al kan worden besteld. De fysieke versie biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten, inclusief Classic Space. De digitale versie bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop.

LEGO® Worlds, een heelal vol fantasierijke werelden gemaakt van digitale LEGO®-stenen waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en creëren, is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en STEAM.

Volg LEGO Worlds op:

• Facebook: http://www.facebook.com/LEGOWorldsGame

• Twitter: http://www.twitter.com/LEGOWorldsGame

• Instagram: https://www.instagram.com/legoworldsgame

• Tumblr: http://legoworldsgame.tumblr.com/

• YouTube: http://www.youtube.com/LEGOWorldsGame

Lees ook:

LEGO Worlds komt 28 maart uit! (26-03-2017)