20 maart 2018
LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt Cloak en Dagger karakter- en levelpakket toe 

Amsterdam (Noord-Holland) - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release lego marvel super heroes 2.jpgaangekondigd van het Cloak en Dagger karakter- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket, dat verkrijgbaar is voor € 2,99, voegt een level en personages uit de stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe serie Marvel’s Cloak & Dagger. De serie is binnenkort te zien op Marvel Television, en gaat op donderdag 7 juni 2018 in première op Freeform.

De gebeurtenissen spelen zich af net nadat Cloak en Dagger hun ongekende krachten hebben verkregen. Help hen te ontsnappen aan hun snode ontvoerder en zijn supersterke handlanger en los samen de puzzels op met behulp van hun unieke nieuwe vaardigheden. Aan het eind van het level worden de nieuwe vrij te spelen personages Cloak, Dagger, Mister Negative, Blackout, Shroud, Nightmare en Silvermane aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel toegevoegd.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO® humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Cloak en Dagger karakter- en levelpakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content zoals het Marvel's Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpakket, Marvel's Black Panther karakterpakket, Kampioenen karakterpakket, Geen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Klassieke Guardians of the Galaxy karakterpakket en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows PC.

Volg LEGO® Marvel Super Heroes 2 op:

Facebook: https://www.facebook.com/LEGOMarvelVideoGame

Twitter: https://twitter.com/LEGOMarvelGame

Instagram: https://www.instagram.com/LEGOMarvelGame

YouTube: https://www.youtube.com/user/LEGOMarvelVideoGameSpelers kunnen fantastische LEGO®-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden in de co-opmodus voor twee spelers voor dubbel zoveel plezier.

Lees ook:

LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt een nieuw “Black Panther” DLC-pakket toe. (13-02-2018)

LEGO Marvel Super Heroes 2 nu verkrijgbaar! (15-11-2017)

NIEUWE LEGO Marvel Super Heroes 2 NYCC-verhaaltrailer uitgebracht (12-10-2017)

Nieuw vignet voor LEGO Marvel Super Heroes 2 (26-09-2017)

LEGO Marvel Super Heroes 2 komt 14 november uit! (12-09-2017)