Hilversum (Noord-Holland) - In Juni plaatsten we dit bericht: Hij is terug van weggeweest en gaat weer verder waar hij gebleven was! Jochem van Gelder presenteert een gloednieuw tv-programma met bijzondere kinderen in de hoofdrol. 

 

Voor het nieuwe televisieprogramma Alles Kids met Jochem van Gelder is Talpa op zoek naar kinderen met een hobby waar ze helemaal voor gaan! Ze zijn op zoek naar een echte grote LEGO-gek onder de 10 jaar. Wil je je opgeven? Dan kun je mailen naar: juniors@talpa.tv.

 

Voor deze nieuwe serie zijn we op zoek naar bijdehante, nieuwsgierige kinderen die altijd wel iets verrassends zeggen en nooit om woorden verlegen zitten. Kinderen die je steeds weer versteld doen staan met hun uitspraken.

Deze unieke kinderen:

  • Zijn tussen de 4 en 9 jaar oud
  • Kunnen geen genoeg krijgen van praten
  • Vinden het leuk om mee te doen aan een tv-programma
  • Zijn nieuwsgierig, een beetje brutaal, grappig, bijdehand, aandoenlijk of hebben een bijzonder goed verhaal
Maar we zoeken ook kinderen die een ster zijn in UITVINDEN of uitblinken in BIJZONDERE HOBBY'S zoals ballroomdansen, reptielen verzamelen, honden trimmen of kleding ontwerpen. http://www.alles-kids.tv/

Er is uit eindelijk niet voor een LEGO hobby-kind gekozen, maar voor andere hobby's. Er komt dus geen aflevering van Alles kits met LEGO in de bijrol....