08 juni 2010

ARKE LEGOLAND Actie...

Billund (Denemarken) - LEGOLAND® Billund Resort in Denemarken: Een attractie voor jong en oud!

LEGOLAND® Billund Resort bestaat uit het beroemde LEGOLAND pretpark, 4* Hotel LEGOLAND en het nieuwe vakantiepark Lalandia Billund. Met de keuze uit twee top accommodaties is een bezoek aan het populaire pretpark extra aantrekkelijk!

Sinds 2009 kent Billund een nieuw vakantiepark, genaamd Lalandia Billund! Lalandia biedt haar klanten een aangenaam verblijf in ruime, verzorgde bungalows en heeft maar liefst 40.000 m2 aan indoor-activiteiten. Zo is er het speelparadijs Monky Tonky Land en AquaDome™, het grootste subtropisch zwemparadijs van Scandinavië, met jacuzzi's en unieke glijbanen waaronder de gigantische Tornado waterglijbaan. Verder zijn er bowlingbanen, speeltuinen, midgetgolf, winkels, bars en restaurants.

LEGOLAND ligt in Billund in Midden-Jutland, relatief dichtbij Nederland. Het park bestaat uit meer dan 50 miljoen kleurrijke LEGO® steentjes en heeft bijna 50 attracties; van draaimolens tot achtbanen en van piratenschepen tot een heuse verkeersschool. LEGOLAND is in verschillende zones verdeeld, met elk een eigen thema. U vindt hier plezier, spanning en avontuur voor het hele gezin!

Meerdere dagen genieten van LEGOLAND®
Geniet met de hele familie van een perfecte (korte)vakantie in LEGOLAND® Billund Resort en verblijf in het 4* themahotel LEGOLAND of in één van de moderne Lalandia Billund vakantiehuizen, gelegen tussen de LEGO® steentjes!

Het LEGOLAND® park, Hotel LEGOLAND® en vakantiepark Lalandia vormen samen de basis van een perfecte (korte)vakantie in Denemarken/Scandinavië. Treed binnen in LEGOLAND®, een wereld gebouwd uit meer dan 50 miljoen LEGO® steentjes, waar kinderen kunnen spelen, uitproberen, ontdekken, lachen, bouwen, hun durf testen en dat allemaal tegelijkertijd. Ontdek de ongekende mogelijkheden van Lalandia met haar gloednieuwe vakantiewoningen, grootste zwemcomplex, sportieve én ontspannende faciliteiten. LEGOLAND Billund Resort is een droombestemming voor jong en oud!

Lees ook:

LEGOLAND Denemarken verwelkomt Farao (08-03-2010)

Nieuwe attracties LEGOLAND Denemarken voor 2010 (29-01-2010)

Pirate Falls LEGOLAND Denemarken open (19-07-2009)

Nieuwe attracties voor LEGOLAND Denemarken (15-02-2009)

LEGOLAND Billund bestaat 40 jaar in 2008! (18-01-2008)