Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games zijn verheugd dat LEGO® BatmanTM 2: DC Super Heroes, één van de best ontvangen familiegames van 2012, dit voorjaar voor Wii UTM zal verschijnen. Sinds het debuut in de zomer van 2012 zijn er wereldwijd meer dan 3,4 miljoen exemplaren van LEGO Batman 2: DC Super Heroes verkocht.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes maakt volop gebruik van de innovatieve Wii UTM GamePad controller. Spelers kunnen door Gotham City navigeren met behulp van een interactieve plattegrond en hun favoriete DC Comics personages selecteren om zo een sterk team helden samen te stellen, dit alles door gebruik te maken van het touchscreen van de controller. Spelers kunnen de gehele game ervaring beleven op de GamePad in off-TV modus of een tweede speler laten deelnemen via de TV, zodat zij samen de misdaad kunnen bestrijden zonder een scherm te hoeven delen.

De prijswinnende LEGO Batman 2: DC Super Heroes geeft spelers de kans om in de schoenen te staan van de gevleugelde held en een LEGO versie van Gotham City te ontdekken. Batman en zijn machtige vrienden als Superman en Robin moeten Gotham City wederom beschermen tegen de duivelse plannen van aartsvijand Joker en zijn gehele team van superschurken, waaronder Lex Luthor, The Penguin en Harley Quinn. Kom alle iconische bondgenoten en vijanden van de Dark Knight tegen in een hartverwarmend, hilarisch en familievriendelijk avontuur.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes is ook verkrijgbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3, WiiTM, PC, Nintendo DSTM, Nintendo 3DSTM en PlayStation® Vita.