Berlijn (Duitsland) - In 2007 was het LEGOLAND Discovery Center in Berlijn de eerste in zijn soort die werd geopend. En nu zijn we er eindelijk eens geweest en hebben alles op de gevoelige plaat vastgelegd. Hier alle foto's van de ingang en het gebouw van buiten. Er zijn meerdere nieuwsberichten welke elk een bepaald gedeelte van het center in foto's laten zien.

De ingang van het center is gesitueerd in het Sony Center op de Potsdamer Platz in Berlijn. Dat is echt in het centrum van Berlijn. Het Sony Center is een erg mooi gebouw. Het zijn eigenlijk meerdere gebouwen rondom een centraal plein. Erg mooi om te zien! Het LEGOLAND Discovery Center heeft een erg mooie ingang, dat kun je ook zien op de foto's. Er staat een grote giraffe voor de ingang aan de straat. Dit is een bijzonder beeld, het is al enkele keren in het nieuws geweest omdat de staart was gestolen. De staart zat er nu weer aan...

Bij de kassa is ook direct een kleine LEGO shop gesitueerd. In het Sony Center bij de uitgang van het LEGOLAND Discovery Center bevindt zich ook een LEGO shop. Het Center is in zijn geheel gesitueerd onder de grond. Alleen de ingang is bovengronds.