Billund (Denemarken) -  Eind oktober zijn er twee nieuwe LEGO boeken uitgekomen: LEGO The Yoda Chronicles en LEGO Speelboek.

Het LEGO Speelboek staat boordevol creatieve bouwideeën en bevat honderden spectaculaire foto’s in kleur!

Na het LEGO Ideeënboek is er nu het LEGO Speelboek, met nog veel meer voorbeelden, tips en trucs om zo veel mogelijk verschillende bouwwerken van je LEGO te maken. In verschillende thematische hoofdstukken komen meer dan tweehonderd voorbeelden voor: van safari en de onderwaterwereld, tot extreme sporten en vakanties op het strand. Het ideale boek voor de beginnende en meer gevorderde bouwer die meer wil halen uit zijn LEGO!

Hét boek voor Star Wars- en LEGO-fans!

De succesvolle boekenserie van LEGO wordt aangevuld met een nieuw deel. Na LEGO Star Wars en LEGO Harry Potter verschijnt er nu een boek over de wijze Jedimeester Yoda uit Star Wars. Naast de LEGO-figuren en de herkenbare plaatsen uit de films wordt ook het verhaal van Yoda vertelt. Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, de siths, de stormtroopers – alle bekende figuren en plekken komen aan bod in dit prachtige kijkboek vol spectaculaire LEGO-foto’s. Deze editie wordt geleverd met een exclusief minifiguurtje van Yoda.

‘Aantrekkelijk uitgevoerd boek. Niet alleen een sprookjesboek en een kijkboek, maar ook een catalogus.’
NBD Biblion

‘Heb je kleine (of grote) Star Wars-fans in huis? Verras hen dan met dit mooie naslagwerk van LEGO!’
Libelle