Billund (Denemarken) - Sinds halfweg januari liggen er in diverse winkels LEGO Legends of Chima wedstrijdformulieren, of beter gezegd wedstrijdboekjes. De boekjes bevatten maar liefst 16 pagina's. Op de eerste 6 pagina's staat een stripverhaal. Daarna 3 pagina's met nieuwe producten en vervolgens een pagina over hoe je met de speedorz speelt en daarna 5 pagina's over de Animal Power Card wedstrijd.

Er zijn 15 verschillende Animal Power Codes in het totaal – 3 per stam. Zodra je 3 verschillende codes hebt verzameld voor één Dierenstam, kun je aan de eerste wedstrijd meedoen. Hoe meer codes je verzamelt, hoe groter het aantal wedstrijden waar je aan kunt meedoen.

In totaal kun je vijf keer meedoen – één keer per stam. Je kunt je codes invullen op je persoonlijke Animal Power Card wanneer je maar wilt - maar je kunt alleen meedoen aan de maandelijkse wedstrijd in de maand waarin je de derde Animal Power Code voor een bepaalde stam invoert (en je contactgegevens geeft en de vraag beantwoordt).

Voor iedere code die je op je persoonlijke Animal Power Card invoert, krijg je een Chima verrassing!

Voorbeeld: Het is je gelukt de drie verschillende Animal Power Codes voor de Wolvenstam te verzamelen en in te voeren in januari (en je hebt je opgegeven voor deelname aan de wedstrijd). Je doet dan mee aan de januari wedstrijd. Maar als je daarna in februari niet drie verschillende Animal Power Codes voor een andere stam verzamelt en invoert, kun je niet meedoen aan de februari wedstrijd. Als het in maart weer wel lukt om de derde Animal Power Code in te voeren voor een stam (en je op te geven voor deelname), dan doe je mee aan de wedstrijd in maart, etc. Dus onthoud: je kunt vijf keer meedoen; één keer per stam.

PS: je kunt ook meedoen aan de wedstrijd door een coupon in te sturen die te vinden is op je papieren Animal Power Card - telkens als je de drie verschillende Animal Power Codes voor één stam bij elkaar krijgt. Het adres waar je de coupon naartoe moet sturen staat op je papieren Animal Power Card. Je doet dan mee aan de wedstrijd voor de maand waarin je coupon (en je contactgegevens en je antwoord op de vraag) bij ons binnenkomen.

Winnaars worden getrokken uit inzendingen die drie Animal Power Codes voor één en dezelfde stam bevatten, op basis van het creatiefste antwoord op de 'open vraag' van de wedstrijd.

Wedstrijdperiode: vanaf de lancering van de LEGO® Chima producten in januari, tot 30 april 2013.