Utrecht (Utrecht) - We hebben een erg leuke actie van LEGO en Nickelodeon van de afgelopen weken. Je kon een LEGO Friends e-card ontwerpen en die aan je vriendinnen opsturen. De prijzen die je kon winnen: 1e prijs met 4 vriendinnen naar Nick Battle en meedoen aan dit programma (1x), of met je vriendinnen naar het speciale LEGO Friends Event in het Beatrix Theater in Utrecht.(80x).

 

Hieronder de informatie zoals het op de Nickelodeon website stond:

Op zaterdag 28 april 2012 vindt het grote, onvergetelijke LEGO Friends Event plaats. Dit is de uitgelezen kans om een leuke middag door te brengen met je beste vriend(inn)en en om de wereld van LEGO Friends beter te leren kennen!

Dit leuke LEGO Friends Event wordt gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht. Het wordt een spetterende middag waarop je wordt ontvangen als een echte beroemdheid met rode loper en fotograaf. Er zijn tal van leuke activiteiten zoals een verrassende theatershow, zingen, dansen, het versieren van je eigen LEGO Friends T-shirt, het bekijken van de LEGO Friends film… en uiteraard drankjes en lekkers!

Het LEGO Friends Event start om 12.30u en eindigt om 16.30u.

 

Win tickets voor het LEGO Friends Event!

Je hebt toegangskaartjes nodig voor het LEGO Friends Event. Deze kaartjes zijn alleen te verkrijgen door het winnen van deze wedstrijd. De wedstrijd loopt t/m zondag 15 april 2012.

Doe snel mee en wie weet win jij toegangskaartjes voor jou en je vriend(inn)en!

Er zullen 80 prijswinnaars zijn. Deze winnaars mogen ieder 4 vriend(inn)en meebrengen, plus maximaal 2 volwassen begeleiders. De toegangskaartjes zijn persoonsgebonden.

 

Bevestiging van je komst

Iedere winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via een e-mail aan de ouder, die uiterlijk wordt verzonden op maandag 16 april 2012. Het belangrijk om uiterlijk op 19 april 2012 jullie komst te bevestigen d.m.v een reply email met de namen van de personen die meekomen.

 

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 28 april 2012

Start: 12.30u

Einde: 16.30u

Adres: Beatrix Theater Utrecht

Via de zij-ingang (herkenbaar aan de limousine die er zal staan, en de rode loper)

Openbaar vervoer: Het Beatrix Theater is zeer goed bereikbaar met het OV. Het is slechts 3 minuten lopen vanaf Hoog Catharijne/ Station Utrecht Centraal.

Auto: Het parkeerterrein van de Jaarbeurshallen ligt tegenover het Beatrix Theater.