's-Graveland (Noord-Holland) - Vanaf 17 december vindt er een groot LEGO evenement plaats in Dierenpark Emmen. In de grote filmzaal van de overdekte Speelexpeditie Yucatán is een bamboejungle ingericht met daarin exotische wilde dieren opgebouwd uit duizenden LEGO steentjes. Heb jij enig idee hoeveel LEGO steentjes er zitten in een grote tijger of een groep bavianen? En dan die enorme olifant, die spant natuurlijk de kroon met de meeste LEGO steentjes erin. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf lekker met LEGO te bouwen, of naar een leuke LEGO film te kijken op het filmdoek.

Voor de jongere bezoekertjes is er de mogelijkheid om hun levendige fantasie uit te gebruiken bij het bouwen met LEGO DUPLO stenen. Misschien met een beetje hulp van ouders of grootouders zullen er bouwwerken in elkaar worden gezet waar een gewone architect zich niet aan zou wagen. Het LEGO DUPLO bouwen speelt zich af in 't Paviljoen van Dierenpark Emmen.

Kom met korting naar het LEGO evenement in Dierenpark Emmen. Gebruik hiervoor de kortingsbon uit de LEGO WORLD goody bag. Het evenement is van 17 december 2012 tot en met 24 februari 2013. Kijk voor de openingstijden op de website.