12 maart 2014
LEGO The Hobbit trailer vrijgegeven.
Billund (Denemarken) -Thorin en de 13 dwergen werken samen in een hilarisch en spannend avontuur op weg naar het dwergenkoninkrijk Erebor. Bekijk de nieuwe LEGO« The HobbitTM videogame trailer die Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag heeft vrijgegeven. De game verschijnt op 11 april 2014 in de winkels.

Bereid je samen met een vriend voor om dit voorjaar rond te trekken in Midden-aarde, wanneer LEGO The Hobbit verschijnt voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation«4, PlayStation«3, PlayStation« Vita, de Wii UTM, Nintendo 3DSTM en Windows PC. Zoals in de humoristische trailer te zien is, tilt LEGO The Hobbit teamwork naar een hoger niveau. Spelers kunnen gebruik maken van het "buddy-up" systeem en op deze manier als Thorin Eikenschild en het dwergengezelschap nieuwe vaardigheden en speciale aanvalstechnieken uitvoeren.

Over LEGO The Hobbit
LEGO The Hobbit wordt ontwikkeld door de makers van het immens populaire LEGO« The Lord of the Rings en is ge´nspireerd op de eerste twee films uit The Hobbit trilogie; The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: Desolation of Smaug, beiden producties van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM). De game vormt een aanvulling op de speelsets van de gloednieuwe LEGO« The Hobbit speelgoedcollectie. De interactieve game LEGO The Hobbit geeft spelers de kans om mee te spelen in hun favoriete scŔnes uit de films en volgt de Hobbit Bilbo Balings, die door tovenaar Gandalf is opgeroepen, om Thorin Eikenschild en zijn dwergengezelschap te helpen. Bilbo laat het vertrouwde Gouw achter zich voor een reis door Midden-Aarde om de dwergen te helpen hun verloren koninkrijk Erebor in de Eenzame Berg op te eisen. Onderweg komt hij in aanraking met vraatzuchtige trollen, gevaarlijke Orcs, en natuurlijk! Gollum en zijn waardevolle Ring. Spelers gebruiken en combineren de unieke krachten van de dwergen - vaak met hilarische resultaten tot gevolg - om de meest diverse missies in een LEGO videogame tot nu toe te volbrengen.

Kijk voor meer informatie op: http://youtu.be/kQbbx7Y7lRY

Lees ook:

LEGO Hobbit game komt uit op 11 april (01-03-2014)

Warner Bros. geeft nieuwe keyart van LEGO the Hobbit game vrij (15-02-2014)

Trailer LEGO The Hobbit vrijgegeven (17-12-2013)

The Hobbit game aangekondigd (27-11-2013)