Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat LEGO® Legends of CHIMA™: Laval’s Journey voor Nintendo DS™ nu in de winkel ligt. De game legt deze actievolle wereld  en het lot van CHIMA™ in de handen van de spelers. De lancering van de Nintendo DS volgt op de succesvolle lancering eerder deze zomer van de Nintendo 3DS™ en PlayStation® Vita, welke beiden zijn ontvangen met positieve reviews en awards van media en consumenten. De game  is gebaseerd op de LEGO Legends of Chima™ wereld die bekend is van TV en van zijn producten. Deze wereld wordt geregeerd door acht dierenstammen, waar het klassieke verhaal over goed en slecht, vriendschap en familie wordt verteld. 

In LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey gaan spelers op een wonderbaarlijk avontuur in de wereld van CHIMA met Laval, de moedige strijder en koppige prins van de Leeuwenstam. Laval is vastbesloten om te vechten voor gerechtigheid. Spelers verkennen het vaste land van CHIMA, terwijl ze meer dan 60 personages ontdekken en vrijspelen, verschillende soorten gereedschap verzamelen en gebruiken en geheime delen van de game bereiken om toegang te krijgen tot verborgen verzamelitems.

LEGO Legends of CHIMA: Laval's Journey heeft een PEGI 7+. De consumentenadviesprijs voor de Nintendo DS is € 29,99 De Nintendo 3DS en PlayStation Vita games hebben een consumentenadvies prijs van € 39,99.