25 Mei 2011
LEGOLAND Florida opent op 15 oktober 2011!

Polk Country (Florida, VS) - Tot grote vreugde van kinderen over de hele wereld heeft LEGOLAND Florida 23 mei haar officiële openingsdatum bekend gemaakt: zaterdag 15 oktober 2011.Adrian Jones, Algemeen Directeur van LEGOLAND Florida. LEGOLAND Florida is een 150-hectare groot, hele dag familie pretpark speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen vanaf 2 tot 12 jaar. Het grootste LEGOLAND Park in de wereld, het biedt meer dan 50 familie attracties, shows en interactieve attracties, restaurants, winkels en prachtige botanische tuinen.

Het
park heeft de datum, een goed bewaard geheim, bekend gemaakt omdat nu alvast de mogelijkheid te beiden aan gezinnen om in de herfst te boeken. 


"Ik zou 80 procent van de vragen die we hebben gekregen gaan over onze openingsdatum", zei LEGOLAND Florida sales manager Todd Andrus. "Gasten willen allemaal graag de datum weten, zodat ze hun vluchten en accommodaties kunnen boeken en de aankoop van toegangsbewijzen kunnen doen." Het park onthulde ook een nieuw online reserveringen programma om de vakantie boeking ervaring nog makkelijker te maken. Reizigers kunnen nu kaartjes reserveren voor accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en huurauto's via de LEGOLAND Florida website.

"Het plannen van een familie vakantie kan ontmoedigend zijn, vooral voor gezinnen met zeer jonge kinderen", zegt Andrus, een vader en frequente reiziger. "Pakken alleen is al genoeg om zelfs de meest georganiseerde ouders te ontmoedigen. Dat is waarom we ons online systeem zowel gebruiksvriendelijk als handig hebben ontworpen, zodat de ouders voor het boeken van de reis zo min mogelijk moeite hoeven te doen en vervolgens alle tickets uit te printen en hebben ze alles meteen in huis. "

Het andere belangrijkste voordeel van het programma, legt Andrus uit, is dat er 13 Preferred hotels in Centraal-Florida zijn opgenomen die officieel zijn aangewezen als   park partner hotels. Dit alles als onderdeel van het "Bed & Brick"-programma, waarmee men wil aangeven dat de hotels allemaal familie vriendelijk zijn en gezamenlijk zorgen voor een interessante prijs voor elk budget. Elk van de hotels in het programma biedt speciale tarieven en ticket / kamer pakketten.

Voor meer informatie: www.LEGOLAND.com; Facebook.com / LEGOLANDFlorida en Twitter @ LEGOLANDFlorida.

LEGOLAND Florida opent 15 oktober 2011 en is een 150 hectare groot interactief themapark gewijd aan gezinnen met kinderen tussen de leeftijd van 2 en 12. Gelegen halverwege tussen Orlando en Tampa, op slechts 45 minuten van beide centrums. Het park biedt meer dan 50 attracties en shows. Er zijn momenteel vier andere LEGOLAND parken in de wereld - LEGOLAND California in Carlsbad, LEGOLAND Billund in Denemarken, LEGOLAND Deutschland in de buurt van Günzburg, Duitsland en LEGOLAND Windsor buiten Londen. De Legoland parken zijn een onderdeel van Merlin Entertainments Group, de tweede grootste attracties operator in de wereld. Voor de meest actuele informatie kunt u een bezoek brengen aan www.LEGOLANDFloridaResort.com.

Lees ook:

LEGOLAND Florida krijgt eerste LEGO beelden (26-01-2011)

LEGOLAND Florida opent binnen een jaar! (10-11-2010)

Kijkdag voor buurtbewoners LEGOLAND FLorida (19-07-2010)

LEGOLAND Florida: de foto's (27-01-2010)

Nieuw LEGOLAND park in Florida (24-01-2010)