09 Oktober 2010

Nog 12 dagen voor LEGO World weer van start gaat! 

Zwolle (Overijssel) - In de herfstvakantie, van woensdag 20 tot en met woensdag 27 oktober 2010, wordt de IJsselhallen omgetoverd tot een groot LEGO® paradijs met heel veel activiteiten, levensgrote LEGO bouwwerken en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen.

 

10 jaar LEGO WORLD
Dit jaar is het feest! LEGO WORLD bestaat namelijk 10 jaar en dat wordt gevierd met twee extra dagen vol LEGO plezier. Deze twee extra dagen zorgt voor een betere verspreiding van de bezoekersaantallen, waardoor jij de LEGO bouwwerken nog beter kunt bekijken en mee kan doen aan allerlei gave activiteiten. Vergeet ook niet de LEGO WORLD Party, waar je mee gaat zingen en dansen met de grootste hits van artiesten als Djumbo, Tessa en Sjon & Sjeffrie!

Win een reis naar LEGOLAND® met KLM
Naar LEGO kijken is heel leuk, maar zelf spelen en bouwen is natuurlijk veel leuker. En het leukste is dat je met je eigen bouwwerk een fantastische prijs kunt winnen! Wat dacht je van een volledig verzorgde vliegreis naar LEGOLAND® in Denemarken voor vier personen?!

The sky is the limit!
Op het KLM plein ligt een enorme berg LEGO steentjes, wieltjes en vliegtuigonderdelen voor je klaar. Hiermee bouw jij je eigen KLM vliegtuig. Alles mag: als het maar op een bouwwerk lijkt dat zou kúnnen vliegen. Gebruik je fantasie en je LEGO talent, want iedereen maakt kans; ook als je nog niet zo handig en ervaren bent. Bij de tafels van de KLM Bouwwedstrijd word je namelijk geassisteerd door zeer ervaren vliegtuigbouwers! Per dag wordt het mooiste vliegtuig beloond met een LEGO pakket. En aan het eind van de week verdient het állermooiste vliegtuig de hoofdprijs: een vliegreis naar LEGOLAND®!

Vliegveld vol inspiratie
Tijdens LEGO WORLD worden de bouwwerken tentoongesteld op het vliegveld naast de bouwtafels. Loop voor je gaat bouwen dus eerst even hierlangs om inspiratie op te doen. Op het vliegveld kun je ook alle andere ‘echte’ KLM toestellen bewonderen, klaar voor de start naar LEGOLAND®! Doe je mee? Tot ziens bij de KLM Bouwwedstrijd op LEGO WORLD!

Škoda Yeti op verkeersveiligheidplein
Kom op LEGO WORLD naar het verkeersveiligheidplein waar je jouw rijvaardigheid kunt testen! Ontdek het parcours in een gave skelter en probeer het verkeersdiploma in de wacht te slepen! Maar dat is nog niet alles! Zo kun je ook twee Škoda’s Yeti, de slimme SUV van Škoda, bewonderen. Om de auto’s heen staan bouwtafels met LEGO steentjes, waarmee je de Škoda Yeti kunt nabouwen. Wie de mooiste Škoda Yeti nabouwt, maakt iedere dag kans op een Yeti-knuffelbeest van 70cm hoog en een LEGO bouwdoos! Daarnaast mag je op de foto met een levensgrote harige Yeti, de mascotte van o.a. de Tour de France. Hij loopt iedere dag rond op LEGO WORLD. Die foto krijg je direct mee, zodat je aan iedereen kunt laten zien dat hij echt bestaat! Voor de ouders is er voldoende gelegenheid om zich te laten informeren over de Yeti, de slimme SUV van Škoda!

Openingstijden en kaartverkoop
LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van woensdag 20 oktober tot en met woensdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 18,50 / kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via Intertoys en via www.legoworld.nl.

Met de trein naar LEGO WORLD? Voor € 20 koopt u een retourticket waarop één volwassene met drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar tweedeklas mag reizen vanaf ieder station in Nederland naar station Zwolle. Deze retourtickets zijn nu te bestellen via onderstaande button.

Lees ook:

5 euro korting op kaartje LEGOWORLD (29-06-2010)

Artiesten LEGO World 2010 bekend! (08-06-2010)

LEGOWORLD 2010 kaartverkoop begonnen! (27-05-2010)

LEGOWORLD Enquęte winnaars (12-04-2010)

LEGOWORLD Flyer (28-03-2010)

Prijswinnaars LEGOWORLD reddingsbrigade (15-03-2010)