Utrecht (Utrecht) -  LEGO World komt er aan. Nog een paar dagen en LEGO World gaat van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Hieronder de informatie uit de LEGO World nieuwsbrief nummer 4.
Het LEGO museum

Sinds 1932 zijn er al kinderen die met LEGO stenen spelen. In het LEGO museum kun je zien hoe het speelgoed van vroeger tot nu eruit ziet. Treinen, kastelen, geschiedenis... genoeg om je ogen uit te kijken.

  Friends

De meiden van Friends zijn er dol op om hun dieren te verzorgen in een dierensalon. Op LEGO World kun jij in een echte dierensalon een dier bouwen en ervaren hoe de meiden in Heartlake City leven. De beste vriendinnen staan altijd voor elkaar klaar.

 
ROC Utrecht

Studenten van het Creatieve College en het Veiligheid & Defensie College, werken mee aan het grootste familiefeest van Nederland. De studenten zijn er om alle duizenden kinderen een leuke dag te bezorgen. Voor de studenten is het leuk en leerzaam om alles wat ze op school leren tijdens LEGO World te kunnen doen.

   
 
LEGO World kaarten

Heb je al plannen gemaakt voor de herfstvakantie? Daar hoort vast een dagje uit naar LEGO World bij! Vergeet dus niet om alvast je kaartje te kopen op www.legoworld.nl.

 
JT bioscoopzaal

Maak op LEGO World kennis met de filmwereld in de speciale JT bioscoopzaal. Hier kun je de nieuwste afleveringen zien van Friends en Chima! Ben je benieuwd hoe LEGO ontstaan is? Blijf dan ook nog even zitten voor Het LEGO Verhaal. Je kunt ook voorstukjes zien van de nieuwste films die binnenkort te zien zijn bij JT, waaronder de LEGO Film.

     
 
We hopen dat je heel nieuwsgierig bent geworden en zin hebt om naar Utrecht te komen.
Houd de website www.legoworld.nl goed in de gaten om alles te weten te komen over LEGO World 2013.