Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive en TT Games delen graag een aantal fantastische screenshots en renders van Wolverine, Jean Grey, Viper en Silver Samurai uit één van de meest verwachte games van deze herfst, LEGO Marvel Super Heroes. Wolverine is speelbaar in de game met zijn wrede klauwen van het metaal adamantium, zelf genezende krachten en zijn stoere mannelijke imago en dat allemaal in herkenbare en grappige LEGO-stijl.    

LEGO Marvel Super Heroes brengt een origineel verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, Spider-Man,
de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen worden de krachten gebundeld om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook belangrijke locaties uit het Marvel universum bezoeken, zoals de Stark Tower,Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion.

De game is deze herfst beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation3, Wii, Nintendo DS , Nintendo 3DS, PlayStation Vita, PC en de next-gen consoles Xbox One en PlayStation 4.