Billund (Denemarken) - De zelfverklaarde snode topwetenschapper van het Marvel Universum en zijn schurkachtige cohorten zijn terug in LEGO® MarvelTM Super Heroes. De game is 13 november beschikbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3, Wii UTM, Nintendo 3DSTM, PlayStation® Vita, PC en de next-gen consoles Xbox One® en PlayStation®4.

Kijk hoe M.O.D.O.K. en zijn snode bende in al hun duivelse glorie de strijd aangaan met de Super Helden van het Marvel Universum. Sluit je aan bij de strijdmacht van LEGO® MarvelTM Super Heroes om de aarde te redden van grote schurken als Loki, The Green Goblin, Doctor Octopus, Venom, Abomination en vele anderen. 

LEGO® MarvelTM Super Heroes brengt een origineel verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen worden de krachten gebundeld om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook belangrijke locaties uit het Marvel universum bezoeken, zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion.