09 juni 2014
Nieuwe LEGO Ninjago Nindroids trailer vrijgegeven
Billund (Denemarken) - De LEGOŽ Ninja's komen weer in actie! Grijp je technoblades en maak contact met jouw innerlijke Spinjitzu om de New Ninjago City te helpen beschermen tegen het directe gevaar.

Kijk de Ninja's eens gaan! Werp een eerste blik op de LEGO Ninjago: Nindroids gameplay in de gloednieuwe trailer die te vinden is op de perssite van Media Tornado.

Over LEGOŽ Ninjago: Nindroids:
De razend populaire LEGOŽ NinjagoTM videogame franchise is terug met spectaculaire actie en avontuur! LEGOŽ NinjagoTM: NindroidsTM komt deze zomer uit op Nintendo 3DSTM en PlayStation ŽVitaTM. De videogame is gebaseerd op de eerste vijf nieuwe afleveringen van de TV animatieserie: "LEGO Ninjago Rebooted". Spelers strijden voor en verdedigen de nieuwe Ninjago stad waar de Ninja's geconfronteerd worden met een technologische dreiging van de kwade Overlord en zijn robotleger van Nindroids. De Ninja's moeten met man en macht strijden om Ninjago te redden en maken daarbij gebruik van snelle combinatieaanvallen, unieke vechtbewegingen, speciale wapens en nieuwe voertuigen.

We hebben de video ons YouTube kanaal geplaatst, klik op de hyperlink hieronder om de trailer te bekijken!

http://www.youtube.com/watch?v=hsIsUjAS0FQ&feature=share&list=UUIQhRPbs7ZQAyXhQQ_ol3nQ

Lees ook:

Warner kondigt nieuwe LEGO Ninjago Nindroids game aan (24-03-2014)