24 maart 2014
Warner kondigt nieuwe LEGO Ninjago Nindroids game aan
Amsterdam (Noord-Holland) - Go, LEGO Ninjago, go! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de tweede videogame van de razend populaire LEGO Ninjago franchise aan: LEGOŽ NinjagoTM: NindroidsTM. De videogame verschijnt deze zomer voor Nintendo 3DSTM handheld systeem en PlayStationŽVita handheld entertainment systeem. De nieuwste handheld game, ontwikkeld door Hellbent Games in samenwerking met TT Games, biedt een hoogwaardige gameplay ervaring boordevol actie, gebaseerd op het populaire LEGO Ninjago TV programma e! n de speelsets.

"Het is meer dan twee jaar geleden dat we de eerste LEGO Ninjago game introduceerden. We zijn blij de serie voor onze fans weer terug te brengen met LEGO Ninjago: Nindroids," aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. "Jonge gamers zullen enorm veel plezier beleven om als hun favoriete Ninja te spelen en we introduceren nieuwe personages en schurken. LEGO Ninjago: Nindroids is de ultieme Ninja actiegame voor kinderen!"

LEGO Ninjago: Nindroids bevat 30 flitsende levels boordevol actie en volgt de hoofdverhaallijn van de gloednieuwe "LEGO Ninjago Rebooted" animatieserie. In de game moet de speler als een ware Spinjitsu Meester vechten, speciale bewegingen en combinatie aanvallen inzetten of geheime wapens, zoals Technoblades, om computers te hacken en zo puzzels op te lossen en de stad te verdedigen.

LEGO Ninjago: Nindroids spelers staan oog in oog met hun grootste uitdaging om de New Ninjago City te beschermen tegen het leger van Overlord Nindroid. Infiltreer in de Borg Tower, vlieg met de Kai Fighter en strijd tegen de kwaadaardige Tech Wu. Neem je gevechten naar de straten in Cole's Earth Mech en Jay's Thunder Raider, verdedig het luchtruim in Zane's Ninjacopter, ontvlucht Pythor op Lloyd's Golden Cycle, en betreed de Digiverse voor een episch slotgevecht. De Story modus bevat een aantal extra favoriete personages, zoals Nya, Sensei Garmadon, Samurai X en PIXAL.

LEGO Ninjago: Nindroids is het vervolg op de wereldwijd succesvolle LEGO Battles: Ninjago (2011), die op de Nintendo DSTM is verschenen. LEGO Battles: Ninjago is door Hellbent Games in samenwerking met TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. De LEGO Ninjago handheld videogame reeks is tot op heden wereldwijd meer dan twee miljoen keer verkocht.

Bezoek voor meer informatie over LEGO Ninjago: Nindroids: http://www.lego.com/ninjago.

Lees ook:

Trailer LEGO the Hobbit game vrijgegeven

LEGO Hobbit game komt uit op 11 april (01-03-2014)

Warner Bros. geeft nieuwe keyart van LEGO the Hobbit game vrij (15-02-2014)

Trailer LEGO The Hobbit vrijgegeven (17-12-2013)

The Hobbit game aangekondigd (27-11-2013)