24 maart 2015
LEGO Ninjago: Shadow of Ronin vanaf morgen verkrijgbaar!
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de release aan van LEGO® Ninjago™: Shadow of Ronin™, vanaf morgen beschikbaar voor het Nintendo 3DS™ handheld systeem en de PlayStation®Vita handheld entertainment systeem. De LEGO Ninjago game franchise brengt opnieuw het ongelooflijke verhaal en de wereld van de “LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu” TV-serie tot leven met LEGO Ninjago: Shadow of Ronin.

“We hebben hard gewerkt om van LEGO Ninjago: Shadow of Ronin het meest uitgebreide handheld avontuur in de wereld van Ninjago te maken,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Met de toevoeging van een dergelijk dynamische nieuwe schurk als Ronin, gecombineerd met bekende vijanden, kunnen spelers beginnen aan een spannende nieuwe reis.”

Met hulp van zijn duistere samoerai leger is Ronin op een missie om het geheugen van de ninjas te stelen door gebruik van een oud en krachtig wapen, genaamd Obsidian Glaive. Spelers strijden tegen de vijanden en verkennen ondertussen een mysterieus nieuw eiland, evenals iconische locaties uit de tv-serie, zoals de Ice Temple, de Toxic Bogs, Chen’s Island en het bergdorp Spinjago, waar de ninjas de fijne kneepjes van Spinjitzu leren. Door hun Spinjitzu vaardigheden aan te wenden kunnen spelers de unieke kracht van iedere ninja ontketenen en het opnemen tegen de slechteriken en puzzels oplossen. De ninjas kunnen zelfs samenwerken om de legendarische Tornado of Creation, bestaande uit mee rdere elementen, te laten ontstaan.

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin is ontwikkeld door TT Fusion, een dochteronderneming van TT Games, en heeft een PEGI van 7 en is nu beschikbaar voor Nintendo 3DS en PS®Vita Systeem met een consumentenadviesprijs van € 39,99 voor 3DS en PS Vita.

Bezoek voor meer informatie LEGO Ninjago: Shadow of Ronin:
http://www.lego.com/ninjago
.

Lees ook:

LEGO Ninjago: Shadows of Ronin screen shots onthuld (09-02-2015)

LEGO Ninjago: Shadows of Ronin Key Art onthuld (01-02-2015)

LEGO Ninjago Shadow of Ronin komt in het voorjaar uit als game! (09-12-2014)