Utrecht (Utrecht) - Er wordt vandaag een nieuwe LEGO Super Store geopend bij ToysXL Utrecht. In Middelburg zit ook al zo'n enorme LEGO Winkel. Dit is de tweede van het land. Er is een feestelijk openingsprogramma: 

10:00 uur
Feestelijke opening door Keet! (bekend van Telekids)

11:00 uur T/M 17:00 uur
LEGO bouwwedstrijd

Doe mee met de LEGO bouwwedstrijd en maak elk uur kans op het winnen van mooie LEGO prijzen

 

Op zaterdag 6 oktober 2012 opent Toys XL in samenwerking met LEGO Nederland een Super Store van LEGO in Utrecht. De Super Store van LEGOŽ is ruim 500 m2 vierkante meter groot en bevindt zich naast de bestaande Toys XL winkel op het retailpark The Wall langs de A2, Hertogswetering 185, 3543 AS in Utrecht. In de winkel vind je naast het volledige LEGO assortiment diverse levensgrote LEGO modellen.

 

Gedurende de hele dag worden er diverse activiteiten voor kinderen en hun ouders georganiseerd. De feestelijke opening van de super Store van LEGO zal om 10.00 uur starten met een optreden van Keet!. Keet! is onder andere bekend als presentatrice van Telekids. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunnen alle kinderen kosteloos meedoen aan LEGO bouwwedstrijden. Hiermee maken zij kans op mooie LEGO prijzen. De LEGO Super Store in Utrecht is de tweede vestiging van Toys XL met een Super Store van LEGO. In 2011 opende Toys XL ook al een Super Store van LEGO in Middelburg. Wegens het grote succes van dit winkelconcept is het vanaf 6 oktober aanstaande ook mogelijk om in het midden van Nederland deze unieke LEGO beleving te ervaren. Tijdens de feestelijke opening op 6 oktober 2012 zijn alle ouders en kinderen en andere belangstellenden van harte welkom om een kijkje te nemen in de Super Store van LEGO en deel te nemen aan de activiteiten.